IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 13.12.2007 23:38

deer dairy.

ai am havin a teeerriiple heedeik.
its aavful.
ant vraiting tis vei is tsaaast styyypid.
meipi ai am.
tont kare.

Mikä on luonnonlaki? Kaikki aina puhuu luonnonlaista, mut mitä se oikeesti on??? selittäkää miulle. <3 hei mut sivistyssanakirjassa kerrotaan kaikki mitä elämässä tarvitsee.

okei. ehkä se ei ole tarpeellinen tieto, koska sitä ei löytyny sivistyssanakirjasta.
Mitä toinen pyhä "kirja" eli google sanoo?

"Linjanveto siitä, mitä sanotaan luonnonlaiksi ja mitä 'pelkäksi' teoriaksi on varsin liukuvaa mutta yleensä laki on jokin, jota ei enää edes kyseenalaisteta massiivisen empiirisen todistusaineiston vuoksi. Tällaisia ovat vaikkapa energian säilyminen ja voiman ja vastavoiman laki. Toisaalta luonnonlait ovat vain yksittäisiä relaatioita, kuten dynamiikan peruslaki, ja teoriat, kuten alkuräjähdysteoria, ovat suurempia kokonaisuuksia, joiden todenmukaisuutta kokonaisuutena ei voi helposti tutkia.

Luonnonlait ovat matemaattisia eli niillä kuvataan kvantitatiivisesti ilmaistavissa olevien asioiden välisiä säännön mukaisuuksia."

ahaa. okei. en tajunnu.

The usedilla on kappale nimeltään I'm a fake ja siinä tietenkin toistellaan aika usein tuota kyseistä toteamusta. Mie vaan aina kuulen että se laulaja sanoo: "I'm a fag, I'm a fag..." so on.:P miks mie aina välillä nauran ku mie kuuntelen miun tatsii... täs on syy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.