IRC-Galleria

onkelmia!Perjantai 08.02.2008 16:11

Hei kaikki! :D ihan hengis vielä oon. lol.

Netti oli poissa ties kui kauan (en jaksa ees aatella)
Nyt miulla on taas netti
MUTTA
tää paska, joka jokupäivä kokee jotain tosi kamalaa by my hand, ei suostu avaamaan kuin joitain nettisivuja.
ELI
Mie en pääse miun profiiliin, enkä lukemaan kommentteja! (Ihmeellistä kyllä tää antaa miun kirjottaa tänne, toinen juttu on et lähettääkö tän.)

Viimepäivinä mie oon pohtinu syvällisiä.
Marie kysy miulta n. viikko sit: "Suvi when are you going home?"
Se sai miut aattelee. :D Mie sit vastasin: "I'm not sure if I have a home to return. So, I'll b here for a while."
Oikeesti. Nyt se vasta iski. Äiti teki kyl ihan tosi selväks miun lähties et takas ei oo enää tulemist. Mut sit on myös toinen juttu. Miut ahdistaa jo pelkkä ajatuskin, että miun pitäis palata Suomeen! Suomi on hyvä maa, mut jotenki se ihmisten kankeus ja kylmyys tökkii miuta.
Sinäänsä
Miulla ei oo mitään aikomusta jäädä Irlantiin. Tääkin on ihana maa, ja mie oon alkanu vihdoinki kotiutumaan ihan kunnol, mut tänne mie en jää. Miulla on suuri suunnitelma (joka sisältää paluun Suomeen syksyllä, yök!)

Lol. Mie ihan oon menny sekasin kun en tiiä enää et mitä elämäl tekis. :D
Iskä tulee tänne kuukauden päästä. Kivaa, pääsee puhuu Suomee! yey!

Huomenna alkaa viikonoppu ja mie EN varmasti laita herätyskelloo soimaa. Mie nukun just niin itkää kun haluun (ja makaan sängyssä muutenki koko päivän, nimittäi aattelin alottaa säästöbudjetin, ja jättää Dublinin reissut vähemmälle.) <--- su kuitenki Dubliniin :D

Tää on kyl ollu harvinaisen vaikee viikko. saattaa johtuu siit et oon flunnsas, mut muutenki oon ollu ihan tosi väsyny. Varsinki Marien temppuiluu. Mut tätä tää on.

Ainii, kävin katsomassa Sweeney Toddin viime viikolla. :P olin 1/3 elokuvasta sormet korvissa, silmät kii ja hyräilin, etten ois kuullu mitää (kuulin silti yök), karkit JÄI syämättä (en syöny mitää sinäpäivän enää sen leffan jälkee) ja ensimmäisen tunnin leffan jälkee vaan yritin estää oksennusta nousemast kurkkuu. Johtopäätös: Mie oon liian herkkä kattoo tollasia elokuvia. Johnny oli kyl ihan pro, mut... hyi. siis yäk!!!! (eikä miun pahaolo-kohtausta helpottanu yhtää se, et ku leffateattrin valot pamahti päälle, ni huomasin et siin oli joku het.pari vissii naimas siin edeltäväl rivil. :D lol. melkei oksensin niitten päälle.) Jos tahdot voida pahoin tai nautit kohtauksista, joissa näytetään kuinka kurkku leikataan auki ja veri ruiskuaa, käy katsomassa Sweeney Todd. (Älä unohda kannibalismia!) <--- jää muuten lihapiirakoitten syönti tält elämält välii! Mut siin elokuvas oli kyl tosi hyvät musiikit! :D

Väääsyttääää :D lol. Mutta anteeksi, en voi vastata tein kommentteihin, koska se sivu ei vaan lataudu. :( yhyy.

Myö saadaan akvaarioon kaloi huomen! Jee :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.