IRC-Galleria

Viisuja ja Miesvihaa.Perjantai 23.05.2008 16:28

Fufufu.
Noniin.
Mie en ois uskonu itestäni tätä, MUTTA mie kirjotan nyt yhdestä maailman typerimmästä ja turhimmasta aiheesta. (Jääkiekon ja F1 lisäks...)
EUROVIISUT
Jokavuotinen huono vitsi.

Mie katoin äsken RTE1:stä (televisiokanava) ja siinä mainostettiin euroviisuja. (Saturday 8pm!!!)
Mie en ymmärrä Teräsbetonon valintaa Suomen Euroviisu-edustajaks. *nöy* Mut toinen juttu mitä mie en ymmärrä on irlannin edustaja. Se kalkkuna. oO (Sinäänsä mie en ees ymmärrä koko viisu-paskaa...)

Mie heitän nyt kaiken isänmaallisuuden kankkulan kaivoon ja sanon et perkele, se kalkkuna on 100 kertaa coolimpi ku joku hevibädi, jonka laulajalt on aikases vaihees napsastu jotai johtoi poikki. (Tai silt se ainanki kuulostaa.)

Ainanki mein kalkkunas on asennetta. Ja enemmi munaa ku koko Teräsbetonissa.

Taas vuosi menee euroviisuja kattomatta, enkä menetä muuta kuin pari karvaista, jolottavaa ählämiä. Eli en just mitään mainitsemisen arvoista.

Mie just mietin että minkä takia mie oon niin vastaan euroviisuja... Syynä on varmaan se että euroviisujen kattominen kuuluu siihen kulttuuriin, jota mie kuvailen enso-kulttuuriks.

Kuvaus enso-kulttuurista: (Miun omakeksimä termi..)
- Tehtaaseen töihin
- Ollaan tehtaassa töissä koko elämä
- Ihmiset jaoitellaan Herroihin ja työläisiin
- Katotaan jääkiekkoa, F1:stä ja Euroviisuja
- Etsitään vaimo/mies (HET), mennään naimisiin, tehdään lapsia, rakennetaan talo ymym.
- Jos matkustetaan, matkustetaan Suomen rajojen sisällä tai sitten käydään aina välillä Kanariaalla.
- Kiroillaan
- Miehet on miehiä, naiset on naisia.
- Asutaan siellä missä synnytään tai ainanki tosi lähellä.
- AMIS!
- Enso on paras työpaikka, vaik siel onki kaikki ihan paskaa.
- Lauantain saunakalja
- Tehdään kaikki samalla tavalla niinkuin on ennenkin tehty.
- Me ei tarvita sivistystä

YMYMYM.

Mie päätin jo hyvin aikaisessa vaiheessamiun elämää että mie en aio olla samanlainen luuseri, kuin mitä miun vanhemmat ja isoveli on, (nykyään myös pikkuveli, joka ihannoi enso-kultturia). Siinä on suurin syy, miks miun "Asuinpaikka"-osiossa lukee "Ulkomailla". Syy, miks mie en menny amikseen, Syy miks mie en kato jääkiekkoa, F1:stä tai euroviisuja, ymym. :D

Joutsenossa kasvaneena näkee jatkuvasti enso-kulttuurin "uhreja", jotka tykkää olla halpoja, tavoitteettomia ja puoliso-keskeisiä amiksia ja wannabe-amiksia (lukion käyneitä henkisiä amiksia), joille sivistys merkitsee puoliaikaa tai kierrosnopeutta. Niinkuin miun pikkuveli. (Nyt mie saan selkään kun kirjotan tän.)
Mut siis tavoitteet elämälle:
- Mennä amikseen
- Etsiä tyttöystävä
- Päästä Ensolle töihin

HÄLYTTÄVÄÄ.
Miun pikkuveljestä tulee miun isän nuorempi kopio.
Mie vannon (koska mie tiiän) että se kun iskä kävi täällä talvella, on sen puheissa vielä monet seuraavat vuodet. !Hää kävi Irlannissa! (Tätä ennen se on puhunu siitä kun se kävi Ruotsissa 4 vuotta sit.) Mie oon 85% varma että mie löydän miun pikkuveljen Etelä-Karjalasta vielä 30 vuoden päästäkin. Samoin kuin muutaman muun miun tunteman "enso-kultturin" uhrin.
Ehkä termi "uhri" ei sovi niin hyvin heihin, koska hyö pitää tätä ihailtavana ja tavoiteltavana. Olla samanlainen kuin kaikki muut, tehdä asiat samalla tavalla kuin muut ja elää samalla tavalla kuin kaikki muut.

Tästä mie voinkin siirtyä aiheesen, ÄITI:D
Mie suututin sen xD
Nyt se on mököttäny miulle viikon. x'D
Fufufufu.
Mie rakastan sitä kun ihmiset mököttää miulle, koska se on niin tyhmää et se on huvittavaa. :D
Mut mie en kyl oo viel ihan selvil et miks se mököttää miulle. Siis kyl mie ymmärrän et hää loukkaantu siit et mie sanoin sen miesystävästä vähän kovempia ilmauksia ja mie ehkä vähän uhkasin leikata silt miehelt kurkun auki kun mie tuun takas ymym, mut en mie nyt mitään kovin pahaa sanonu. oO (Tai mitään uutta ainankaa) Enkä mie täl kertaa ees sanonu mitää hänen mies-harrastuksista.
Hihihii:P Äiti tulee olee niin pississä kun mie tuun takas.
Koska äiti on kamala lörppösuu.
Mie aion kysyy silt miehelt tän yhden kysymyksen, ja äitin ees. xE *evil grin*
"Tiiätsie mikä miun nimi on?"
Jos se vastaa
"Suvi"
Niin äiti toivoo et hää ois tehny abortin heti ku ties olevansa raskaana. (silloin melkein 21v. sit...)

Mutta Tänään ohjelmassa on BEE MOVIEN katselua :D jee. Ja sit alkaa VIIKONLOPPU. :D Jee. Tekis mielei tehdä jonkin sortin matkalua. Voisin lähteä käymään Belfastissa tai Drigohedassa, tai Sligossa tai Corkissa tai Malahidessa.. Mut todennäköisesti mie rantaudun Dubliniin. :P Mut tänäviikonloppuna mie en lähe vuorikiipeilee!!! :Dx'D


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.