IRC-Galleria

YHYYYYYYY. :'''''''(Perjantai 06.06.2008 23:23

Mie en kyenny sanoo sitä!!!!
Mie en vaan pystyny.
Ja miulla on hyvä tekosyy D:
Mie ja Marie oltiin ampuu supersoakerilla kumiankkoja aidalta alas ja mie menin sit täyttää sen supersoakerin ihan täyteen vettä. :( Ja mie annoin sen Marielle ja sanoin et oo varovainen se on painava ja sillon se putos. Suoraan sen varpaalle!!! Sit siit varpaasta alko suihkuu salamana verta ja Marie kiljuu ku hyeena ja mie vissii pyörryin järkytyksest.
Mie en vaan kyenny sanoo sitä Brittalle kun Marie vieläkin juoksee ja hokee: autsautsauts :'( Miun pieni satutti varpaansa </3 Marie oli niin sulonen kun se oli saanu laastarin siihen varpaaseen se tuli miulle: "Suvi ota miut sylii" tiiätteks semmosel itkusel, hätääntyneel äänel. oO Mie sit nostin sen sylii ja silitin sen hiuksii ja se vaan itkí. (Mut hei vähän miul on hapaa kun jaksan nostaa 6-vuotiaan sylii ja pitää sitä sylis samal ku seisoo :P kunnon podari:D)
Mut mie en vaan sen jälkeevoin kysyy et: "Niin voinks mie lähtee kotiin ens kuus? Hankkikaa uus au pair just kun Marie on kiintyny miuhun et mie lähen nyt lätkimään. Moi" </3

Vaik Marie kui saa miut aivot räjähtää niin silti Marie on miulle niin tärkee<3

Tänään se tuli ja halas miuta ja itki: "Suvi älä mene takas Suomeen. Jos sie et näytä miulle enää kieltä niin sie saat olla täällä 900 vuotta. Älä mee takaisin Suomeen. Sie saat olla täällä."

Tää särkee miun sydämen.

Mie halasin Marieta ja sanoin sille:
"I love you so so so so much."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.