IRC-Galleria

Homoseksuaalien adoptio-oikeus.Sunnuntai 15.06.2008 22:45

Miulla on tunne et mie vaikutan kauheelta homo-aktivistilta, mitä mie en todellakaan ole, mie vaan puutun joihinkin *höm* epäkohtiin, ja taas kerran miulla on yks. :D

Mie oon nyt tässä pari tuntia lukenu keskusteluja aiheesta homoseksuaalien adoptio-oikeus.

Mitä mie voin sanoo...
Mie oon äärimmäisen pettynyt siihen mitä mie oon lukenu.

Miusta on surullista miten monet suomalaiset suhtautuu ajatukseen samaa sukupuolta olevien vanhempien adoptio-oikeudesta. Mie oon lukenu liikaa kommentteja joissa sanotaan homoseksuaalien haluavan vain leikkiä perhettä ja käyttävän lapsia leikkikaluina. Mie oon lukenu todella fiksuja kommentteja molemmilta tahoilta, mut sitten nää... ihmiset, jotka ajattelee homoseksuaaleja sairaina, outoina, kummajaisina, eläimiinsekaantujiin ja pedofiileihin verrattavina, tekee miut ihan mielettömän surulliseksi.

Kaikkialla toistellaan sitä että homoparien lapsia tultaisiin kiusaamaan, se toisi lapsille ylimääräistä ahdistusta, lapset kokisivat rasismia ym.

On biologian vastaista että samaa sukupuolta olevat olisi yhdessä vanhempia.

Se on syntiä.

"Vastustan nyt,ja aina homoutta,koska se on luonnotonta,sama,kuin ihminen ryhtyis muhinoimaan jonkun saastaisen koiranpenikan kanssa."
http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?f=13&t=10123&st=0&sk=t&sd=a&start=30

Jos mie olisin saanut päättää miun vanhemmat ennen kuin mie synnyin, niitten tietojen perusteella mitkä miulla nyt on, niin mie en koskaan olis valinnut sitä mitä miulla on; läheisriippuvainen henkisestisairas äiti, väkivaltainen isä. Mie olisin mielummin ottanut tasapainoiset vanhemmat, jotka rakastaa toisiaan, ja miuta. Olkoon samaa sukupuolta tai ei.

Kuinka moni lapsi valitsis olevansa kamalissa oloissa, jopa hengenvaarassa vai rakastavassa kodissa, jossa vanhemmat on samaa sukupuolta?

Miusta suomalaisten pitäisi antaa oikeus homoseksuaaleille adoptio-oikeuteen.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.