IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 29.09.2007 20:28

Noniin. Mie en oo kirjoittanut tällaista päriin päivään. Vähän mie oon ollu vamma. Mut miulle on kuitenkin sattunut kaikenlaista. (Yleensä ku mie oon kysees.) Täl kertaa mie en oo onneks kyl pamauttanu kenenkää autoo päi... Mie oon ollu aika varovaine auton kaa viimeviikon jälkee. x'D

Nonoon mistäs aloittais. Varmaan Torstaista.

Miulle tuli taas yks häirikköpuhelu, ja huonoks onneks mie olin just sillo ulkona duunaamassa jotain. Äiti sit vastas miun puhelimeen ja sit se keskusteli sen sedän kaa kaikkee henkevää, kunnes mie tulin sisää. Sit mie olin ihan raivona ku äiti vastas miun puhelimeen. Siis miten se kehtaa! ...kirosana... Sit mie raivosin sille siit. Mut äiti oli kuitenki saanu selville et mis miun numeroo oli sit levitelty ja se keskustelufoorumi, jossa sitä oli levitelty ei ole mikään kovin imarteleva... ei ihme et mie sain nii kamalii tekstiviestei! Sit äiti meinas soittaa poliiseille ja mie heitin sen pihalle. x'D

Sit mie vannoin tunkevani ydinpommin jokaisen miehen perseesee ja räjäyttäväni ne. Olin taas jotenkin tosi mies-rakas sillä hetkellä.

Siinä teille kaikki saastaiset stalkerit, jotka vainootte miuta! Ähkikää yksinänne. Miuta ei kiinnosta kuunnella tein huohotusta! ainut jätkä jonka huohotusta mie jaksan kuunnella on Pyry ja sekin huohottaa ain siks et se pöyräilee/kävelee/juoksee, EIKÄ tee mitään PERVOA. hyi. Nii. Miuta on turha käydä stalkeeraa. ettekä saa miun numeroo enää mistää senki paskat. Runkatkaa yksinänne.

Okei. Mut sit mie olin aika helpottunu sillo torstaina ku tää kaikki nyt sit VIHDOINKI on ohi. Ainii. sit mie värjäsin hiukset, mut ne ei vaalentunu yhtää. paskat. :P

Perjantaina... mitä mie tein sillo? eilen. AINII!
Mie ja Seppo lähdettiin syksyiselle metsäretkelle etsimään sieniä!
5min jälkee mie uhkasin tuhopolttaa koko metsän kerta miuta vitutti koko saatanan metsä.
10min jälkee mie soitin äitille ja ruikutin siitä et koko metsä on täynnä random-mummoi ja haulikko-homoi, eikä koko vitun metsässä oo yhtään sientä ja et se oli täynnä paskasii elukoita jotka yrittää ryömii miun niskaa.
15min. Mie lopetin puhelun äitin kaa. Nappe hyppäs ojassa olevaan mutalammikkoon ja uiskenteli siellä onnellisena.
20min. Myö päätettii lähtee pois, koska myö selvästikkii oltii kävelty jo koko etelä-suomi ympäri ja sielt metsästä ei löytyny sieniä. Myö yritettiin jopa ettii myrkkysienii äitille, mut ei sekää onnistunu ku siel ei ollu mitään! Sit myö suunniteltii vetää ranteet auki siks et myö ei löydetty sienii. Nappe meni toiseen ojaan uimaan.

Myö päästiin autoon ja Nappe hais ihan 6 viikkoo vanhalta ruumiilta. Sit mie leikin rallikuskii, ja Sepon piti olla kartanlukija, mut se sukkas ihan täydellisesti siin hommas ku se vaan peilaili itteään ja laitto hiuksii.

Sit myö ajettiin Kuurmanpohjaan ja aholaan ja leppälään ja kaikkii tollasii ihmepaikkoihi ja sit ajettii kotii ja kerroottii äitille et oltii oltu kokoaika metässä.

Sit mie laitoin Sepon hiukset ihan sairaan siististi xD Ne oli ihan mielettömän hienot. Sit myö lähettii leffaa. Mie melkei nukahin ja Seppo lättäs hiuksensa ja mie sain kuunnella sen valitusta siitä et miten lättänät sen hiukset on. (Mie kyl yritin parhaani ruikuttaa samast asiast vieres, mut seppo löi miut täydellisesti laudalta.)

Ainii ja mie värjäsin perjantainaki hiukset xD ei taaskaa vaalentunu yhtää.

Tänää mie heräsin ja leikkasin miun hiukset. Ja sit oon ollu koneel. Vois varmaan tehdä jotain kehittävää, mut ei pysty.

Ainii. Äiti on ihan hirvee pervo! Se selittää kaikkee kamalaa miulle (mie punastun ku muistelenki.) siis mie oon sen tytär!!! Sit se puhuu miulle kaikkee kamalaa. Siis on ihan tarpeeks kauheeta käydä äitin kaa kortsuostoksilla. Siis ne kortsut meni äitille... kamala pervo. Mie en tajuu miten mie oon pysyny näin selväjärkisenä noitten kaa. Eilen se laulo suvi-virttä ja hihitteli ihan hulluna. Iha ku siin ois jotai hauskaa.

Ja nyt se huutaa... nyyh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.