IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.10.2007 23:45

On and on,
Although you're gone,
Candles burn without a flame on,
Our final call to you...
I know you are listening.

How could you leave us that way?
Where did you go?

10 years today- Bullet For My Valentine


Mita vaivaa yks pikku juttu. Se ei oikeestaan oo mitään suurta, mut se vaivaa miuta.
Tapa jolla äiti puhuu Jonin tyttöystävälle.
Siis siinä ei pitäis olla mitään ongelmaa, eikä siin ookkaan. Mie vaan ite teen siitä itelleni ongelman. Vähän mie selitän vaikeesti... Se johtuu siitä et mie en oikeestaa anna itteni ajatella asiaa, koska mie vaan tulisin siit masikseen. xD Toivottavasti äiti vaan tulee puhumaan samalla tavalla sit joskus VUOSIEN päästä. :/

Mie oon nyt tän viikonlopun aikana tehny kurssin uskonnon historiasta. Se on vaan vakuuttanu miuta siitä et kristinusko on yks parhaista vitseistä mitä mie oon kuullu. (Siitä erityisen hauskan tekee se et ihmiset on uskonu siihen jo monii satoi vuosii.)

Tänään mie tein esseen pietismistä. Mie päädyin nauramaan yli puoltuntii veet silmis(siis ihan kirjaimellisesti!) Enkä mie voinu olla kirjottamatta pikkasen sarkastisesti sitä esseetä. xP

"... Pietistien mukaan kortinpeluu, tanssiminen ja meikkaminen ovat syntiä. Näiden katsotaan vievän huomion pois sisäisestä ihmisestä, ja vievän aikaa pois tärkeämmiltä asioilta kuten rukoilulta ja Raamatun lukemiselta, kuin myös vievän ajatukset pois Jumalasta... ...Pietistit eivät myöskään voi tulla peliriippuvaisiksi, ainakaan kortinpeluusta. Pietistit saavat myös taloudellista hyötyä siitä, että eivät tuhlaa rahojaan meikkeihin ja tanssipaikkojen sisäänpääsy- ja narikkamaksuihin. Näillä rahoilla he voivat ostaa vaikka Raamattuja ja virsikirjoja. ..." -by me.

Uskonno opettaja varmasti on taas ylpee miusta. xP Mut mie en voinu vastustaa kiusausta! ainakaan mie en kirjottanu siihen sitä mitä mie meinasin, eli: "Pietistiksi päätyy todennäköisesti reumatismia sairastava, ruma ja köyhä nymfomaani." (Anteeks kaikki pietistit, mut näi mie aattelen! USKONVAPAUS!)

Mie laitan tähän suoran lainauksen kirjasta.
"Radikaalipietistiset konventikkelit saattoivat riistäytyä mystisiksi orgioiksi, joissa jäsenet jopa makasivat keskenään etsiessään hengellistä yhteyttä."

Suhtaudu sit tosissas johonki tällaseen! Korttii ei saa pelata, ei saa tanssii tai meikata mut sit saa naida ryhmäs, kuhan se vaan tehdää Jumalan nimeen! xDDDD

Mie sanoin äitille et mie perustan oman uskonnollisen ryhmän ja myö aletaan tekee kaikkee ihan vaan siks et "Jumala on käskenyt meitä tekemään niin". Äiti sano et miun usko Jumalaan on liian vähänen et mie voisin tehdä sellasta. (Oli kattonu muutaman tunnin ku mie tirskuin vähän välii.)

Mut tän uskonnnon kurssin tekeminen on ollu varmaan hauskin ikinä!

Kristinuskon alussa oli ties kuinka monta "messiasta". Siis mistä ne tietää et Jeesus oli se oikee?
"It's all about appearance." Niin. Ne joilla on karismaa pärjää. Ulkonäkö on ehdottomasti plussaa. Mie oon 100 % varma että Jeesus oli hyvin karismaattinen henkilö, jolla oli mahtava kyky analysoida ihmisiä. Muuten se ei ois selvinny näin pitkälle ja polkenu niitä muita jalkoihinsa.

Jeesus varmaan aiheutti aikanaan Elviksen kaltaista joukkohysteriaa. :)

Nooh, mutta miulla ei oo tarkoitus pilkata uskovaisia. Ja toivottavasti mie en pilkannukkaan. Tai ainankaan mie en tarkottanu tehdä sitä. Mie vaan ajattelen kriittisesti aika monesta asiasta ja mie tartteen omalle uskolleni vahvempaa tukea kuin perinteet ja kirjan.

Seppo on ilkee. :( se leipo ihanan näköisen suklaakakun. Ja laitto siihe liivatetta. :( ihan ku mie kävisin syömää sian nahkaa. no thnks.

Iiik. miulla on pääsykokeet Haaga-Heliaan 1.11!!! iik! vähän jännittää :)

Tänään mie kävin Siwassa (kuten joka sunnuntai.) ja siellä mie näin jotain JÄRKYTTÄVÄÄ! siis siel oli yks tyttö, joka oli vyötäröltään varmaan puolet miun vyötäröstä, mut sit mie erhdyin kattoo sen pehvaa... se oli... VALTAVA! Siis mie en ole ikinä nähnyt niin muhkeaa pehvaa! Siis ihan kun ois työntäny housujen sisään tyynyjä (jotka löllys joka askeleel.) Ja se tyttö oli miuta ehkä vuoden vanhempi! Huhuhuhuuuuu. Mie menin kotii ja heti varmistin et miulla ei oo samanlaista, puoleen reiteen ulottuvaa pehvaa. o.O siis huh. Joo lihavia ei saa haukkua, varsinki ku ite oon läski possu, mut se takapuol oli VALTAVA! huh.

Mie oon taas kirjottanu kamalii. xD Mut ei se haittaa. miuta ainankaa. Mie oon pinnallinen paska. Eikä sekään haittaa miuta. Jos jotain nyt loukkaa hirveesti miun uskonto-jutut tai pehva-jutut tai mikään tahansa niin aina saa laittaa hate-mailii/kommenttii tai viedä saunan taakse. Mikä vaan tuntuu kivalta. Mie kuuntelen mielelläni jos mieltä painaa. Kunhan sen vaan tekee intelligenssillä.

Love doaties<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.