IRC-Galleria

[rajatapaus]

[rajatapaus]

bambille mansikoita
nyt pitkästä aikaa se tilanne, ettei ole mitään pakollista tekemistä ja saa vain olla, ihanaa ! vaikka viikonloppu ja alkuviikko ollu ihan kivoja, nii silti ihanaa ku kiire hetkeks loppuu ja saa vain jumittaa ihan rauhas ilman omantunnontuskia. no okei, matikan tunneista mulla on vähä huono omatunto, kahdella matikantunnilla vasta ollut tässä jaksossa.. hyvin tää lukio menee :D enkun uusinta meni varmaan tosi hyvin, mut osasin ees jotain ! bäri järkytty siit miten en osaa kieliä, mut ihme ku vasta lukios kuulee ensi kerran kunnolla kieliopista tai et on olemas jotain kuunteluita :D mut onneks psyka on edelleen se joka kiinnostaa 156 prosenttisesti<3 VAIKKA ensimmäistä kertaa ikinä tuli paha olo ku näki verta yms, ku katottiin videota lobotomialeikkauksista yms :< onneks en sittenkää suunnittele eläinlääkkikseen menoa, ei toimis oikein ku on neulakammo ja tommoset kaikki ällöttää ! :D

mutjoo, viikonloppu oli ihan mielenkiintonen. perjantaina menin (kai?) seinäjoelle, ja vaan ajeltiin (kai?). ei voi tarkasti muistaa. jostain noukittiin jori meidän kyytiin, ja sit ajeltiin ja pidettiin hauskaa. ja jtn tehtiin. kai. NIINJOO, ja näin ambulanssimiehen! (toivon vaan todella ettei se lue tätä...) mutjoo oli hauskaa, ei oikein kehdannu sanoa mtn ku todnäk se sen tyttöystävä siinä, mutmut, ainaki mul ja hannal oli hauskaa :D heti ku unohtaa ihmiset nii sit niihin alkaa törmäämään, siihen sen kaveriinki törmättiin seuraavana iltana abc:llä :D mutjoo, sil oli kiva pärrä, kyl mäki viel hommaan mielen jol on pärrä, nam<3 edelleen, kusen hunajaa jos mullaki olis mies jolla olis pyörä ! sit ajeltiin hanssun kans ja puhuttii todella henkeviä mut samalla sekoja, ja syötiin karkkeja. ja sit en kyl muista. olin kai hannalla yötä, ja heräilin aamulla ja jostain ihmeen kumman syystä saattin hannan ja bärin kans idea lähtee keskiselle :D ensi mun piti ajaa ku bäri ei ollu varma ajokunnostaan, mut mun meikkaukset kesti niin kauan, et bäri ehti ajaa keskiselle asti sit lopulta. sielä sit tsillailtiin ja kateltiin kaikkee, ja vähä jtn vaatteita tuli osteltuakin. tuoksuteltiin hajuvesiäki, mut ei löytyny mitää kivaa :< ja katottiin elokuvia, ja poppivehkeitä autoon, heij ;D nohei, en jaksa radiota koko ajan. (pakko todeta, et mun tuntemat poijjat on selkeesti tosi avuttomia lukiolaisia. ei kuulemma osaa asentaa mulle cd-soitinta yms, joten seki pitää selkeesti itte tehdä :D ellei joku vapaaehtoinen uljas prinssi tule ja pelasta mua auttamalla :D)
mutjoo, sit syötiin ja näin maria ja minnaa, ja oli kiva niitäki nähä pitkästä aikaa. ja oli outoa käydä alavudella, jotenki kummasti tykkään siit paikasta siks, ku sieltä on sikana muistoja, mut ei oo oikein mun paikkakunta, notnot. sit takaisin sjoelle, fiilistellen ihanaa lämmintä ja aurinkoista päivää, hyvää seuraa ja aurinkoa. vaikka bäri ja hanna vittuili mulle koko ajan ja olin ihan möksmöks :<
sjoella käytiin kattoos eskoo ja kallee ja uimarantaa ja aurinkoa, ja teki nii mieli beachille ja ottaan aurinkoa, auou! sit piti kuitenki lähtee kotona käymään, ja puunasin siinä sit hetkisen autoo, nopee vaatteiden vaihto, sit tuhatta ja sataa linkalle ja takas seinäjoelle (: ei siitä kaupungista ja sen ihmisistä voi olla eros päivääkää!

päätettiin sit lainailla vähän hannan mamin autosta, ja sillä mentii vähän prumprummaileen. käytii autopesus ja oli sekoa :D "otettais yks tommonen autopesu. aukeeko toi ovi sit suoraan ku siihen ajaa?" "joo, ja muista testata sit jarrut sen jälkeen. niijoo, sä ostat siideriä, olisko sul papereita?" klik klik, ajan autoa ja oon alaikänen, kyllä :D
sit oltii vähä hannalla, sit oltii vähä ajelees ja kattoos kaikkia ja vähä oltii abc:llä joka välis :D se kassamies alko jo nauraa mulle, ku menin ostaa 3:nen frezza vanillan.. ;D jossain vaihees sit hanssu meni nukkumaan, ja auto vaihtu bärin autoon, joka oli aaivan ihana ajaa, unelma melkein! olin sit poikia kuskina, bäri sekä jipsu ja sen kaveri (tuomas? ehkä :D) takapenkillä, ja ne piti mulle söpöä poikakuoroa :D mut ihan hauskaa oli, ringin kieltäminen on vaan pirun tylsää !
sit nukkuun bärin työ, aamulla herätys ja paniikis hannan äitin auton palautus, matkahuollolle ja kotiin (: sit marin & aiskan hiuksien leikkaus, tuli hienot :D sit kotiin, pikasiivous, suihku, ja sit vähä vahailtiin autoo marin kans :D "luoja, en olis ikinä uskonu et me tehään tätä hommaa!" :D siit otettiin mamin auto, ja sil ajeleen ilmajoelle, ja kyl oli hauskaa :D "kahen viikon mettäleirillä hirviki alkaa näyttää pantavalta, saati sit ku oot 10 puuttees olevan jätkän kans samas teltas ja riisut armeijan stringeille, nii kyl siin vaihees alkaa naista ja hieman pelottaa!" "kylhän sielä niitäki naisia oli, jotka oli usein retkipatjan kans lenkillä, aina eri miehen kans!" sit abc:n pitsojen jälkeen takas kotii ja nukkuun (:

eilen sit onnistuin vähä mokaileen seinäjoella, muttei siitä sen enempää :D paniikki ja muut iski, mut onneks on isi ja pohjantähti :D sit kaiken sekoilun jälkeen kotiin, ja autoa puunaamaan kolmeks tunniks :D nyt on pesty kaikkialta ja vahattu ja kiillotettu ja säädetty oikein kunnolla :D nolailin taas vähä niitten hallilla majailevien rallipoikien edes, mutmut... :D nyt pitäis vaan saada tehtyä siit omannäkönen, bambi-pehmolelun ku jostain löytäis, nii sit sais ne laitettua tohon ja sille yhistä mun ja kallen ostamist korviksista hopeiset pikkunopat kaveriksi :D

mut nyt on väsy. hivenen sekava olo, ja oon ilonen siitä miten paljo oon taas ollu tekemisis sellasten kavereitten kans, jotka välillä on jääny. ilman miehiä elämä on kyl ollu yllättävän helppoa :D seuraaval kerralla ku sellasiin vakavastiottaen sekaannun, niin se saa kyl täyttää yllättävän paljon kriteereitä, nytku oppinu täysin mitä haluaa (: et sisäsiisti, söpö, mukava ja vaikeaa ajattelutapaani sekä shoppailuhimoani, laiskuuttani ja vaikeaselkoista luonnettani kestävä kakslahkeinen vois täyttää ne kriteerit. pärrä on toki kiva lisä. mut musta vaan tuntuu, etten tuu löytään tollasta pakettia. mut onneks ei tällähetkellä oo tarvetta ku on oma tulot niin ei tarvi miestä maksamaan, sekä oma auto jolla kulkea, ja paljon ystäviä joilta saa rakkautta niin paljon kuin sitä jaksaa nauttia, joten sillä mennään !

kolme viikkoa risteilylle, oppilaskunnan hallitus on osaksi kiva, ajelu on kivaa, omakotitaloalueiden katselu on kivaa (sjoella on ihania asuntoalueita, haluan sellaseen ["sillon kerran ku asuin asuntoalueella..." :D]) ja muutenki oli kivaa koko päivän, ihana ilma ja ihana hanna, hassuja miehiä ja naisia, invapaikkoja ja muuta sekoilua.

miksi hyvät jutut muistaa vain niin vähän aikaa, ettei niitä muista laittaa mihinkään ylös?


ja btw, huomaan huomioivani sellaisia ihmisiä komeiksi, joiden kanssa en todellakaan halua kanssakäymisiin, edellisistä kerroista liikaa huonoja kokemuksia :D miksi ne sitten viehättää?
pukeutukaa kouluun rumasti, pojat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.