IRC-Galleria

\\Ehhi

\\Ehhi

en syö kalojen lääkkeitä

valinnat on tehtävä.Torstai 29.03.2007 23:57

elämässä tulee eteen valintoja ja Valintoja. valinnat ovat yksinkertaisia päätöksiä, syötkö päivälliseksi perunoita vai pastaa, nakkeja vai lihapullia. Valinnat ovat aina vaikeita.

Kuvittele.

Sinulle tarjotaan kahta hevosta.

Toinen on mukavan lupsakka, kikkailijaruuna. Osaa ratsastaessa monenlaista. Kunto ja tasapaino pitkän tauon jälkeen vähän hukassa, mutta yrittää pinnansa mukaan miellyttää ratsastajaa. Ei tahdo oikeen kellekkään pahaa, harvoin näyttää edes rumaa naamaa. Käyttäytyy fiksusti lähes tilanteessa, kuin tilanteessa. On kuitenkin omanarvontuntoinen ja vaatii myös omaa rauhaa. Voisi sanoa, että hyvä ja helppo valinta, mutta tulevaisuus näyttää vaisulta.

Toinen, on tyyliltään vähän höyryveturin luokkaa. Kaikki tehään tasaisen varmasti ja mielummin nopeasti kuin hitaasti. Ratsastaessa ei osaa oikein mitään, mutta yrittää 'oman ihmisensä' kanssa aivan kaikkensa. Hevosella on laadukkaat liikkeen ja hurjasti kapasiteettia. Taluttaessa saa ketju olla vähintää leuan alla, mielellään suussa. Karsinassa näyttää joskus jopa vaaralliselta, minulle tosin ei (vielä) ole tehnyt mitään. Mutta ihan konkreettisia todisteita olen kuullut/nähnyt pystyynhyppimisistä ja potkimisista. Tämän kanssa taas, tulevaisuuden kuvat voi olla tällä kapasiteetilla vaikka pilvissä, mutta helppoa se ei tulisi olemaan.

Koita valita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.