IRC-Galleria

muutto on nyt takana...Maanantai 05.06.2006 15:28

Täällä sitä nyt ollaan uudessa kaupungissa. Jotenkin on sellainen olo, että on täällä vain vierailulla. Kaippa tänne nopeasti tottuu. Juhokaan ei oikein ole omaksunut tätä vielä kodiksi. Rolle-kisu on jo kotiuunut, mutta Yoshi on hieman paniikissa. Tulee vain öisin esiin, kun on hiljaista.

Talo on vielä vähän sekaisin muuton jäljiltä, mutta jo parempaan päin... Tuo meidän piha on aivan ihana. Omppupuissa on kauniita kukkia <3<3 ja muutenkin on ihana rauha. Nähtiin Juhon kanssa fasaani tuossa pihassa. Oltiin eka et "mikäs kalkkuna tuo on?" HIH eihän me oltu ikinä fasaania nähty =) Uima-altaaseen en ole vielä uskaltnut mennä, mutta perheen miehet kävi jo koklaamassa :) Jospa sitten saunan jälkeen uskaltaisi mennä.

Eilen käytiin ihanassa puistossa. Juho tykkäs kovasti, kun oli niin paljon kaikellaisia laitteita. Sitten vielä käytiin merta katsomassa. Meri onkin tuossa lähellä, joten päästään usein haistelemaan meren tuoksuja. Yksi laivakin nähtiin =) Tuulee vaan niin pirusti, että kylmä on.

Parasta tässä muutossa oli se, että nään nyt rakastani joka päivä =) Ei tarvitse enään ikävöidä. Ainoa ikävä vaan on kavereita ja vanhempia (no ehkä veikkaakin ;) ) Onneksi me tullaan siellä Pieksämäellä käymään ja sitten nään taas ystäviä.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.