IRC-Galleria


1. Jos varattu nainen joutuu kasvokkain miehen kanssa baarissa, siviilistatus on ilmoitettava välittömästi, tai kyse on vedättämisestä. --> Nainen on narttu.

2. Jos varattu nainen ilmoittaa siviilisäätynsä heti kättelyssä, kyseinen emäntä kuvittelee liikoja itsestään, koska ei mies ollut edes iskemässä (eikä muutoinkaan huolisi edes rahasta). Nainen on ylimielinen narttu.

3. Jos varattu nainen ilmoituksensa jälkeen jatkaa keskustelua, on hän antanut ymmärtää, että siippa ei ole este. Mikäli hän ei korjaa käsitystä heti saman tien, kyse on vedättämisestä, palaa kohtaan yksi.

4. Jos varattu nainen ilmoituksensa jälkeen lopettaa keskustelun, kuvittelee hän itsestään liikoja, koska kai nyt varattukin voi jutella? Eivät kaikki miehet ole vaan *sen* perässä, vaan kunhan olisivat muuten vaan rupatelleet! Sitä paitsi, eihän tuollaiselta nartulta kukaan huolisi edes rahasta.

5. Varatun naisen tulee vältellä keskustelua muiden miesten kanssa, jottei narttumaisesti tuhlaa jamppojen tehokasta peliaikaa.

6. Varattu nainen, joka kieltäytyy keskustelemasta miesten kanssa baarissa kuvittelee itsestään liikoja - että kaikki miehet olisivat iskemässä ja lallalalaa. Todellisuudessa miehet etsivät vain juttuseuraa (eivätkä muutoinkaan huolisi edes rahasta). Palaa kohtaan yksi.

7. Mut siis silti, heruux? Mitä sun miehellä muka on mitä mulla ei?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.