IRC-Galleria

<3Torstai 21.02.2008 19:59

Ootte sokeita, jos ette nää tota pientä vihreetä miestä tossa edessä.

<3Torstai 14.02.2008 20:14

Hyvää ystävänpäivää kaikille! :)

Näin tänäänKeskiviikko 06.02.2008 20:07

Valitan kylkiä, lääkäri katsoo korvia. jej.

-Sunnuntai 13.01.2008 21:00

"I`m so drunk.."

-Fidi

...Perjantai 07.12.2007 12:52

Piti kuvata pollen askellusta ravissa ja mahdollista ontumaa mutta tässä lopputulos! :/ Ei ainakaan ontunu, mutta se ei ton yksilön kanssa mtn todista. Juoksis vaikka joka jalka ois irti poikki paskana ja pinossa.

........Väsyttääää.......Keskiviikko 21.11.2007 19:21

Kävin sitten piitkästä aikaa kirjastossa,, ei oo pahemmin ollu aikaa lukea mtn.. (Se aika taitaa mennä koneella tai tv:tä tuijotellen tai päikkäreitä nukkuen..) Lainatessani hevos aiheista opusta kirjastontäti sanoi että on juuri laittanut poistomyyntiin pari hevoskirjaa että jos kiinnostaa.. No kävi aika mäihä ja ne oli ruokinnalla tuloksiin 1 ja 2.. Sain yhteishintaan 1€! :D Joskus kannattaa käydä kirjastossa!

Eipä silti, rahaa on mennyt kivasti kipulääkkeeseen melkeen 100€.. Onneksi poni vetää lääkkeen silmät kiiluen kun sen laittaa aiv:n joukkoon ja syöttää tupsuina!;) Eilen sain lääkkeestä kun sitä annoin kamalan allergisen reaktion, ihmettelin mistä tämmönen yliherkkyys, mutta sitten huomasin että hitto mullahan on avohaava kädessä ollu jo jonkin aikaa että varmaan siitä aika hyvin ja nopsaan imeyty muhun, eipä kyllä mtn kipua lievittävää ominaisuutta ollut havaittavissa!;))

[Ei aihetta]Perjantai 16.11.2007 15:52

Onneksi Eerika osaa kuvaajana keskittyä oleelliseen ja rajata mut pois!:D

(Olikin sit viimine ratsastus varmaa vähään aikaan! :// No ei sillä välii kuha vaa paranee...........)

[Ei aihetta]Perjantai 16.11.2007 15:51

Ykkönen löyty vaikka pakki onkin hukassa..

kuvia kentältäPerjantai 16.11.2007 15:49

Oon nelivuotias oppimaan vähemmän innokas..

Karhukoirat erehty elukasta..Tiistai 06.11.2007 20:56

ja haukku ja "jahtas" Cillaa.. Toisen sain kiinni, mutta arvaappa puuttuko sen pannassa olevasta paperista numeroita! huoh.. Pidin koiraa ja äiti soitteli ja arvaili numeroa, ei tulosta. Toinen isompi ja äksympi ei antanut kiinni enkä tosissani edes uskaltanut pureman pelosta sitä koittaa jahdatakkaan..

Sitten alko parin tunnin soittelu alkaen ihmisistä kenellä on tommosia koiria, kaikki tallella. Sitten soitoo metsästysseuraan ja sitä kautta eri tahoille, ei tulosta.

Soitto Salon poliisille, poliisi: evvk.

Soitto jollekkin eläinsuojeluvouhottajalle joka vaan huusi: soittakaa 112, soittakaa 112.. Joopa joo, äiti sanoi olevansa terveydenhoitoalalla ja sanoi ettei tommosen takia sinne soiteta. Anto sitten jonkun vähän fiksumman tyypin nron, mutta ei sekään luvannut tulla koska toinen ei ollut kiinni! (Tulevat vain jos molemmat koirat kiinni.)

Kylmissäni ja märissä vaatteissa sateessa 3h ulkona rupes menee huumori. Ois voinu laittaa hepan sisälle ja kattoo häippääkö hurtat kannistolle poneja haukkumaan, mutta luonto ei antanut periksi koska toinen koira oli jäämässä jo kerran auton alle. Kuski ehti nipinnapin jarruttaa ja väistää toista koiraa. Alle ois muuten jääny.. Ei siis heijastimia ei mtn.

Koirat luonnollisesti haukku koko 3h kun syötävät eikä vahvan vietin takia suostunu poistumaan saaliinsa (=cillan) luota.

Lopuksi palo käämi ja puremisenkin uholla hain narun ja lassosin toisen ohi vapaana juosseen koiran. Hetken olin aivan 100varma että käy omaan jalkaan kiinni, mutta rauhottu sitten. Raahattiin pihaan ja saatiin sen pannasta nro ja soitettiin omistaja hakemaan. Omistajasta sitten taas ei enmpää.. köhöm..

Mitä tästä opimme: Ei koiria vapaana jos ei pysty niitä vahtimaan. Varsinkaan noin vahvalla metsästysvietillä olevia koiria ja KUNNON puh.nro laatat pantoihin !!!!!

Että näin meni ilta rattosasti, kurkku taas kipee, jej!