IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »
Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta. :>

[Ei aihetta]Perjantai 10.02.2006 14:38

"Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat kuusi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>"

1. Kun menen nukkumaan minun on pakko aina mennä ensin vasemmalle kyljelle ja kun olen juuri nukahtamassa kääntyä oikealle, muuten nukun huonosti.. näin ainakin kuvittelen!XD

2. Jos pitää valita numeroita valitsen aina 3 tai 13.. ja muutenkin aina parittomat luvut..

3. Jos automatka on tylsä alan laskea kaikkea mahdollista auton ikkunasta esim liikennemrkkejä.. lopulta voin niin pahoin että on pakko lopettaa..=)

4. Pakkomielle käydä joka päivä koneella ja varsinkin irc-galleriassa = nettiriippuvaisuus..

5. Pakkomielle harjata aina Cilla juuri tietyillä harjoilla ja tiettyyn järjestykseen.. tämä on aika tiedostamatonta

On näitä tapoja varmaan paljon lisää.. mutta eipä muuta tullut tähän hätään mieleeni!=)

Niimpä haastan:
Huiskukka
Mindless-
||Gin||
green_goblin
add-
Tarski^^

kylmäkylmäkylmäTorstai 19.01.2006 14:48

Päästiin jo puol 12 koulusta.. mittarissa yli 22 astetta pakkasta.. viimankaa varmaan tuplate!!=S kävin tallilla loimittamassa pollet ja pistämässä pihalle.. Kaikki meni kyllä suht innokkaasti! Cillakaan ei pahemmin edes riehunu, vaan maltto hyvin tupla loimituksen!=) Tunninpäästä taas tallille jäätyyn.. kävelylenkilläkin jossain pellonreunassa pitäs Cillankaa käydä ennen sisälle laittoa! Pitänee miettiä miten sitä itsensä toppaisi kun eilenkin jo jäätyi niin saakelisti!!

Oli kyllä sellanen kerros vaatetta että huh huh!! no eipä ainakaan tullu kylmä paitsi kasvoista! Käytiin vähän lenkkeilemässä ja pysyttiin pystyssä jopa.. Cilla kivan energinen mutta käyttäyty kuitenkin hyvin! (verrattuna Vanniin) tänään.. Hiirenkin näin taas heinävajassa kivakiva.. ja kissa metsästi yhden tallista silti niitä riittää!=S

nätti pvä..Lauantai 14.01.2006 21:22

Irtojuoksutettiin tallilla kooko konkkaronkkaa! tosin 2 erässä.. Eerika kuvaili ja hyviä kuvia tulikin!! Cilla nuorimpana ja olli vanhempana hikoskin ihan kiitettävästi.. Loimet oli laitettava.. horse housen fleece loimet rulez.. ;)

Talli hommia..Torstai 22.12.2005 20:30

Eerika virossa, joten minä raada talliorjan lailla! nyyh! ;D Putsasin pari boxia ja hain turvetta ja turpeutin. Hain heinää, pari paalia lensi lanalaan kun oli homeessa.. jaoin ilta heinät ja tein ruuat turpoamaan. Hoidin pikku lutu melban!<3 oli tosi nätisti! vaikka meinas sun nudisti naapuriisi potkasta.. tai käänty vaan ei onneks ehtiny mtn tehä.. mentiin pellolla vähän hypytin häntä kun energiaa riitti. ja käveltiin tiellä. Mutta sitten otin sun hullu ollisi.. Oli ihan nätisti, mutta tuli hulluksi tallissa joten hoidin pihalla puomissa että näki muut. Lähin taluttaan ni sai kilarit teijän mutsin autosta joka oli siinä talon edessä kun teijän äiti purki ostoksiaan ja riisti irti ja juoksi tarhan portille.. anto hyvin kiinni, mutta oppikin että haa tää on helppoo! ja riisti monta kertaa ittensä pellolla irti vaikka käveltiin vaan.. en antanu periksi vaan aina metsäsätin hänet ja sitten vaivoin sain talutettua takasin tarhaan silleen että mentiin mun tahtiin rauhassa, sitten kehuin ja pääsi takas tarhan ja kiire loppu hänellä kun seinään.. noo ensikerralla en viekkään talliin hoitaan sen opin, kun hermostuu niin pal siellä.. (kuopii, tärisee, hikoo ja paskoo)

Siii väsyneenä ja vittuuntuneena hoidin Cillan jonka pisteet nousi ihan silmissä niinkun teijän äiti sano..=) käytiin käveleen tiellä ja opetin häntä seisoon paikallaan tiellä ilman että pidän kiinni. meni hyvin pari kertaa tosin tuli luokse että enkö jo sais sitä palkinto porkkanaa..?=)

Harjasin sitten viellä koko tallin ja siistin paikkoja ja laittelin havuja jne.. n.4h meni aikaa yhteensä! ;D

Lineaarista optimointia..Perjantai 09.12.2005 12:47

Evvvvvvkkkkkk enkä tajuu hermo menee!=S vitun matikkaa exelillä aine.. grr.. pakko pyytää ope taaas neuvomaan!!

Ja viellä kirjanpidosta tuli hylsy, mut elämä on.. pitää varmaan käydä kurssi uusiks vituttaa vaan että kestää 2 opintoviikkoo..=S

vapaataaa..Perjantai 09.12.2005 01:58

vapaa pvä koulusta.. Tnään ei mtn ihmeellistä lusmuumista koneella jne.. Tallilla tietty olin ja seppä kävi vuoleen cillan kaviot. Oli ollu ihmeen nätisti.. (Eerika varmaan oli huumannu sen) tms.. ei hajonnu narkkei eikä riimuja tällä keraa..=) tamma alkaa oppia, että sepälle ei vittuilla.. Pitäs varmaan nukkumaankin mennä aamulla 8 kouluun=S onneksi on vaan puol 12 asti kouluu ja sitten ostelemaan joululahjoja nice..

Koulussaaaa...Keskiviikko 07.12.2005 13:39

Nolasin itteni sitten kunnolla esitelmässä.. meni nauruksi ..XD Kyllä on tylsää matikka exelin tunnilla.. tänään olis 8-17.30 kouluu mutta en ala olee 15 kotiin.. ja päivän piristys oli että sain STIPENDIN!! (200€) =DD en myös itestäni ikin uskois vaikka perustelut olikin aika brooo! no mulla ainakin on sille rahalle käyttöö..=)

Lähinkin jo 2 kotiin että ehin kerrankin valosalla tallille, ja irtojuoksutettiin hevoset ja käytiin taluttelee Cilla & Melbu joka oli pirun pahalla päällä ja yritti lataa Cilluu ties kuinkamonta kertaa..

Itsenäisyyspäivä..Tiistai 06.12.2005 16:27

Pitää tääkin korkata kun muutkin..=) Aikasten tylsää kun ei ole vippiä ja kun saa vaan 3 albumia, ei niitä kuvia saa mitenkään järkevästi esille grr.. ja kuvia pitäisi saada esille joku 50 ni ois hyvä! ja vali vali..=D No ainakin on lunta tosin aurinkokin voisi paistaa.. jtk positiivista tästä päivästä.. ja kohta tallille hoitamaan cillukkani!<3
- Vanhemmat »