IRC-Galleria

^^Mills^^

^^Mills^^

Luojan unikko

ANeventynyt LIgstiPerjantai 22.02.2008 23:00

Poissaolo poistui, tyhjyys ei. Ihme, jos kukaan teistä käsitti ees että tuolla on lukenu hiton isolla "EI!" jonkin aikaa.
Tänää oon jumittanut vuodatus.netissä ja lataillut KKM:ta (Komea Kasa Musaa)
TAYS:ssa män hyvin, ei pistoksia.
Mahtavinta tällä viikolla oli nähdä Tiina taas koulussa *hali*
Kai te tiijjätte, että tää on sinänsä ihan turha paikka? Kivempaa olisi sosiaalisoida puhelimen välityksellä. Toki tää mahdollistaa sen että voi hoitaa ei niin kiireellisiä asioita ja näkee vähäc kavereiden edesottamuksia niiltä osin kuin niitä kehdataan kertoa. Mutta silti...
Sarjassamme kaikenmaailman vattupersikat ja wirtaukset käy stalkkaamassa kuvia ja eläessäni en muista keskustelleeni kyseisille ihmisille (stalkkaajille ylipäätään siis), saati häirinneeni heidän elämiään millään tapaa. Silti pitää tarkkailla toisen elämää, nyt tää ei ihan tajuu...
Mutta joo, nauttikaa ohessa olevasta taide-elämyksestä tai vaihtoehtoisesti hajotkaa tyhmyyteenne kaikki ne, jotka eivät jaksa käsittää.
Itse en jaksa ylipäätään, mutta käsitys on (suunnilleen) tallella

[Ei aihetta]Tiistai 19.02.2008 11:29

Joo, tiijjän et kävin tääl nyt tänään, mut homma on enemmänkin niin, että jos teillä sattuu oleen oikeesti jtn asiaa, nii ottakaa se luuri kauniiseen käteen ja etsikää sieltä puhelinnumeroista kohta Mills tai Milssi tai Milla tai Mälli tai millä nimellä ny siel elänkin.
Täytyy aika-ajoin kuitenkin karsia vähäc noita ihmisten uusia kuvia ja päiväkirjamerkintöjä. Niistä saa ain jtn hupia tähänkin arkeen :)
!!

Varokaa tätä tyyppiä!


Saattaa olla mielenvikainen tyyppi ja vielä rumakin.

http://irc-galleria.net/archive.php?album_id=1984883

Poistakaa kaikki hänen lähettämät kommenttit, ja ilmoittakaa ylläpidolle niistä
koska tuo on kyllä niin perverssin olonen!

Lisätään kaikki tämä omaan blogiinsa nii toivottovasti toi tyyppi katoaa galleriasta!!

†Perjantai 11.01.2008 19:30

Ei kukaan muu voi pelastaa kuin hän. Mitään muuta nimeä, joka meidät pelastaisi, ei ole ihmisille annettu koko taivaankannen alla.

Ap. t. 4:12

<3Lauantai 05.01.2008 06:36

Katsokaa, minkäkaltaisen rakkauden Isä on meille antanut, että meitä kutsutaan Jumalan lapsiksi, joita me olemmekin. Sentähden ei maailma tunne meitä, sillä se ei tunne häntä.

1. Joh. 3:1
Ruykie likes!

Kannattaa harkitaPerjantai 14.12.2007 00:21

http://www.toisenlainenlahja.fi

Omistatko läheisiä joilla tuntuu olevan kaikkea ja vähän ylikin tai on vaikea keksiä lahjaa? Tee ekoteko ja käytä näille ihmisille varattu lahjaraha auttaaksesi muita. Sivuston tuotteet auttavat kehitysmaiden ihmisiä kirkon ulkomaanavun välityksellä. Voit lahjoittaa hyötyeläimiä, tarvikkeita, puhdasta vettä, tai edesauttaa koulutusta ja valistustyötä. Lahjoittaessasi voit valita joko sähköisen tai perinteisen kortin jolla voit kertoa läheisillesi mitä teit heille varaamillasi lahjarahoilla.
Iloa edes joillekin ihmisille tänäkin vuonna.
Life is the flower for which love is the honey.

[Ei aihetta]Perjantai 07.12.2007 14:47

Minä olen tyttö, joka potkaistiin pois kotoaan, koska tunnustin äidilleni olevani lesbo.
Minä olen prostituoitu, joka työskentelee kaduilla, koska kukaan ei ota töihin transseksuaalista naista.
Minä olen sisar, joka puolustaa homoveljeään piinallisten, kyynelten täyttämien öiden läpi.
Me olemme vanhemmat, jotka hautasivat tyttärensä kauan ennen hänen aikaansa.
Minä olen mies, joka kuoli yksin sairaalassa, koska kumppaniani, jonka kanssa olin ollut kaksikymmentäseitsemän vuotta, ei päästetty huoneeseen.
Minä olen ottolapsi, joka herää painajaisiin, joissa minut viedään pois kahden isäni luota, jotka ovat ainoa rakastava perhe, joka minulla on ikinä ollut. Toivon, että he voisivat adoptoida minut.
Minä olen yksi onnekkaista, luulisin. Selvisin hyökkäyksestä, joka jätti minut koomaan kolmeksi viikoksi ja vain vuoden päästä pystyn luultavasti kävelemään taas.
Minä en ole yksi onnekkaista. Tapoin itseni vain viikkoja ennen lukiosta valmistumista. Taakka oli yksinkertaisesti liian raskas kantaa.
Me olemme pari, jotka saivat kiinteistönvälittäjän kannoilleen, kun hän sai selville, että halusimme vuokrata yksimakuuhuoneisen asunnon kahdelle miehelle.
Minä olen henkilö, joka ei ikinä tiedä kumpaa vessaa minun pitäisi käyttää, jos haluan välttää henkilökunnan kutsumisen paikalle.
Minä olen äiti, joka ei saa edes tavata synnyttämiäni, hoitamiani ja kasvattamiani lapsia. Tuomioistuin sanoo, että olen epäsopiva äidiksi, koska asun nykyään toisen naisen kanssa.
Minä olen kotiväkivallasta selviytynyt, jonka tukijärjestelmä yhtäkkiä viileni ja etääntyi saatuaan selville pahoinpitelevän kumppanini olevan myös nainen.
Minä olen kotiväkivallasta selviytynyt, jolla ei ole tukijärjestelmää, jonka puoleen kääntyä, koska olen miespuolinen.
Minä olen isä, joka ei ole koskaan halannut poikaansa, koska minut kasvatettiin pelkäämään kiintymyksen osoittamista toisia miehiä kohtaan.
Minä olen kotitalousopettaja, joka halusi aina opettaa liikuntaa, kunnes kuuli vain lesbojen tekevän sitä.
Minä olen mies, joka kuoli lääkärien lakattua hoitamasta minua heti, kun he saivat selville minun olevan transseksuaali.
Minä olen henkilö, joka tuntee syyllisyyttä, koska uskoisin voivani olla paljon parempi ihminen, jos minun ei aina tarvitsisi välittää yhteiskunnan minua kohtaan osoittamasta vihasta.
Minä olen mies, joka lakkasi käymästä kirkossa, ei koska en usko, vaan koska sen ovet suljettiin minun kaltaisiltani.
Minä olen henkilö, jonka täytyy piilotella sitä, mitä tämä maailma tarvitsee eniten: rakkautta.

Ole kiltti ja postita tämä edelleen, jos uskot seksuaalivähemmistöjen syrjimisen olevan väärin.