IRC-Galleria

^^Mills^^

^^Mills^^

Luojan unikko

Hes. 34:11-12Lauantai 15.03.2008 18:33

11 "Näin sanoo Herra Jumala: Minä etsin itse lampaani ja pidän niistä huolen.
12 Niin kuin paimen pitää huolta lampaistaan, kun ne ovat hajaantuneet hänen ympäriltään, niin minä huolehdin lampaistani ja haen ne turvaan kaikkialta, minne ne sumuisena ja synkkänä päivänä ovat kaikonneet.

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.03.2008 00:51

http://www.paihdelinkki.fi/Animaatiot

"Uusi piirrosanimaatio antaa perustietoa alkoholista ja sen käytöstä hauskassa muodossa. Aiheina ovat humala, krapula, annokset sekä kohtuus."

Okei, oli ihan jees pätkä, mutta mitä meinaa HAUSKASSA MUODOSSA? Millon helkatissa alkoholi loppujen lopuks on hauskaa? Iso vinkki: ei koskaan! Ihmisen hoksaama turha puuduttava aine, joka kietoo kaiken valheelliseen utuun ja luo illuusion tuskan poistumisesta. Miks kaikesta aikoinaan lääkinnälliseen käyttöön tarkotetusta on onnistuttu löytää se pahakin puoli? Pakkoko ihmisen on olla temperamentiltaan niin pirun riippuvainen. Menee yli.

ANeventynyt LIgstiPerjantai 22.02.2008 23:00

Poissaolo poistui, tyhjyys ei. Ihme, jos kukaan teistä käsitti ees että tuolla on lukenu hiton isolla "EI!" jonkin aikaa.
Tänää oon jumittanut vuodatus.netissä ja lataillut KKM:ta (Komea Kasa Musaa)
TAYS:ssa män hyvin, ei pistoksia.
Mahtavinta tällä viikolla oli nähdä Tiina taas koulussa *hali*
Kai te tiijjätte, että tää on sinänsä ihan turha paikka? Kivempaa olisi sosiaalisoida puhelimen välityksellä. Toki tää mahdollistaa sen että voi hoitaa ei niin kiireellisiä asioita ja näkee vähäc kavereiden edesottamuksia niiltä osin kuin niitä kehdataan kertoa. Mutta silti...
Sarjassamme kaikenmaailman vattupersikat ja wirtaukset käy stalkkaamassa kuvia ja eläessäni en muista keskustelleeni kyseisille ihmisille (stalkkaajille ylipäätään siis), saati häirinneeni heidän elämiään millään tapaa. Silti pitää tarkkailla toisen elämää, nyt tää ei ihan tajuu...
Mutta joo, nauttikaa ohessa olevasta taide-elämyksestä tai vaihtoehtoisesti hajotkaa tyhmyyteenne kaikki ne, jotka eivät jaksa käsittää.
Itse en jaksa ylipäätään, mutta käsitys on (suunnilleen) tallella

[Ei aihetta]Tiistai 19.02.2008 11:29

Joo, tiijjän et kävin tääl nyt tänään, mut homma on enemmänkin niin, että jos teillä sattuu oleen oikeesti jtn asiaa, nii ottakaa se luuri kauniiseen käteen ja etsikää sieltä puhelinnumeroista kohta Mills tai Milssi tai Milla tai Mälli tai millä nimellä ny siel elänkin.
Täytyy aika-ajoin kuitenkin karsia vähäc noita ihmisten uusia kuvia ja päiväkirjamerkintöjä. Niistä saa ain jtn hupia tähänkin arkeen :)
!!

Varokaa tätä tyyppiä!


Saattaa olla mielenvikainen tyyppi ja vielä rumakin.

http://irc-galleria.net/archive.php?album_id=1984883

Poistakaa kaikki hänen lähettämät kommenttit, ja ilmoittakaa ylläpidolle niistä
koska tuo on kyllä niin perverssin olonen!

Lisätään kaikki tämä omaan blogiinsa nii toivottovasti toi tyyppi katoaa galleriasta!!

†Perjantai 11.01.2008 19:30

Ei kukaan muu voi pelastaa kuin hän. Mitään muuta nimeä, joka meidät pelastaisi, ei ole ihmisille annettu koko taivaankannen alla.

Ap. t. 4:12

<3Lauantai 05.01.2008 06:36

Katsokaa, minkäkaltaisen rakkauden Isä on meille antanut, että meitä kutsutaan Jumalan lapsiksi, joita me olemmekin. Sentähden ei maailma tunne meitä, sillä se ei tunne häntä.

1. Joh. 3:1
Ruykie likes!