IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 14.08.2007 19:22

ähhööhrgrgoa :D

ollu tänään harvinaisen helppo päivä kun on melkein koko päivän vaan ollu x) ehin nukkuu päikkäritkin :) ..vähän tutustuin ja alotin jo erityispedagogiikan ekaa tentti kirjaa..ei ihan samanlaisia kun lukio kirjat :D ..tentit pelottaa whiik..

muuuutta sitten ylöjärvelle..
ihan oikeesti mä en tiä pitäiskö olla jollakin oudolla tavalla huvittunut, suuttunut, pettynyt, tai vähä niitä kaikkia.. kun mun pieni aivokapasiteetti ei vaan riitä ymmärtään, minkä takia on oikeesti levitettävä jotain millä ei oo mitään perää, siis oikeesti :D se on aika huvittava ilmiö. ja mua ei henk. koht. masenna se et joku ei musta pitäis, heh se nyt oliskin aika vaikee olla kaikille mieliks, ja miks kaikkien pitäis musta pitää kun en mäkään katso velvollisuudekseni pitää kaikista. mut sellanen ihan ylenmääränen mustamaalaaminen (vieläpä tyhjästä revityillä asioilla) ihmisille on siitä surullista et ne jotka ei sua tarpeeks hyvin tunne sen menee vielä uskomaankin.. tai jos sanat tulee oikeesta suusta niin vielä nekin jotka sut jo aika hyvin tuntee menee sen uskomaan. Ja asioita on vaikee korjata jos ei edes tiedä minkään olevan rikki.
no onhan tuo osa ihmisyyttä, mut ihan oikeesti miettikää nyt ihmiset ihan hetki mitä kaikkee nielette ja ennenkaikkee keltä.. ja jos jokin asia mietityttää niin tulkaa nyt edes kysymään sitä asianomaselta.. oikeestaan oon aika huvittunut, mutta myös harmissani siitä et joillekkin ihmisille en saa asioita enää oiottua.. ja tänkin lukee täältä taas täysin väärät ihmiset :D

ja en mä tästä yläpuolelta puhu, yhtälailla mun on joskus vaikee mennä puhuun asioista suoraan kyseisille ihmisille ja näin, mut edes pyrkimys sellaseen suoruuteen vois olla ihan fiksua..
ja sekin ettei niiden asioiden tarvitse olla isoja, ne voi olla pieniäkin, usein onkin, mut ne saattaa jollekkin merkata sitäkin enempi, ja ne vahingot mitä ne aiheuttaa ihmisten välisiin suhteisiin voi olla tosi merkittäviä.. mut joo jos joku oli niin ylenpalttisen tylsistynyt et todella ensinnäkin avas mun päiväkirjalinkin täältä ja sit viä jakso sen lukeakkin niin siinä on ehkä miettimistä vähä kaikille.. ja ei sillä useimmille nää jutut on itsestään selvyyksiä mut ei ilmeisesti ihan kaikille.

ja hauskinta tosiaan on se miten typeriä ne jutut voi olla xD ..joskus vähemmän typeriä, joskus ihan käsittämättömän turhia.

älkääkä nyt väärät ihmiset menkö päätänne vaivaamaan, se oikee ihminen ei sitä edes tajua tehdä :D ..perjantaina ylöjärvelle päin :) <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.