IRC-Galleria

^ÄrrÄ^

^ÄrrÄ^

voi hyvin..:)

Tippa puskee linssiin...Perjantai 12.12.2008 01:30

Olen ollu tässä kotipihassani itä suomessa ny pari päivää, aika semi tylsää mut uskokaa tai älkää ni tää tekee vaan hyvää mulle...=)

Asiaan tai sen viereen, rupesin tos äsken kattelee kirjahyllyn takimmaisia rivejä et mitähän sieltä löytyy... ja mitä löytyikään... rakkaan äitini tekemä kansio rakkaasta esikoisestaan eli minusta...:)

tähän ny on äiti kirjoitellu mun toilailuja vuosien varrelta..:D

muutamia..

"Syksyllä -88 oltiin joensuussa käymässä ja citymarketin parkkipaikalla ahtauduttiin autoon, Riku löi päänsä auton oven pieleen ja huusi: NYT TULI LÄHTÖ; NYT TULI LÄHTÖ.."

"Laitoin Rikun hakemaan postia, takaisin tullessa kuului eteisestä: NYT KUTU POLLIISI! Riku oli kaatunut portaissa"

"Kerran Riku jäi yksin katsomaan lastenohjelmia sisälle. Astianpesukone oli päällä, vähän ajan kuluttua Riku huutaa ovenraosta: TOLLOT KUTTUKKEE PALOKUNTA TALO PALLAA!!! Astianpesukone laskee kuivatessaan höyryä pihalle.."

"-87 Uimaharjussa asuttaessa oli autotallien katto metrin korkeudella, kerran minä nukahdin pikkasen ja Riku oli ulkona leikkimässä. yhtäkkiä heräsin ja juoksin pihalle kun ei kuulunut tavallista kolinaa ja pauketta. Riku oli noussut polkutraktorinsa avulla tuonne katolle ja seisoi aika reunalla ja pudotusta maahan reunalta oli yli viisi metriä. kun säikähdykseltä sain pojan alas ja kysyin mitä hän teki katolla niin Riku sanoi käyneensä katsomassa näkyykö isän autoa alhaalla.."

"Riku ei koskaan ole ollut erityisen siisti. kerran kun komennettiin raivaamaan lelut niin Riku tuumasi huokauksen jälkeen että pitäisi olla automaattirobotti"

"Riku oli toisella luokalla koulussa ja tuli eräs iltapäivä koulusta kotiin ja kun kysyin miten meni koulumatka ni Riku totesi tulleensa naapurin kotkan kanssa yhtä matkaa, tarkoitti naapurin kaijaa"



Ei vittu.. ehken jopa sanaton...:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.