IRC-Galleria

^ÄrrÄ^

^ÄrrÄ^

voi hyvin..:)
Joooh.. onpa aikaa vierähtäny edellisestä avautumisesta... noh, on tässä ollu kato kaikkee muutakin ja silleen, PASKAPUHETTA! mitn ei ole ollu..

Olen siirtynyt ammatissani oloneuvoksen rooliin jota aion harjoittaa aina tonne maaliskuun toiselle viikolle..noin suurinpiirtein...:)

On tässä katsokaas ni parit reissut tai no aika semmosii normireissuja, ei mitn erikoista:D Radio Voicen The Risteilystä, ts.Eurocruisingien risteilystä( minä en kuulu kumpaankaan, olin vain naanat) riittäisi tarinaa vaikka oopuksen väsäis, siitä johtuen yritinkin saada Minna Canthia asian tiimoilta kiinni mut sillon vissiin laskut maksamatta ku ei saa yhteyttä, tosin yks kaveri sanoi et Minna tönäs potkurin nurkkaan jo 20 vuotta sitten, tiedä sitten.. jokatapauksessa reissuhan oli loistavasti järjestelty, jengi oli just mitä parhain mut kyllähän noille risteilylle ton porukan kanssa kannattaa lähtee, ikinä en usko et tulee tylsii reissuja tolla bändillä, kiitos siitä etelän frendeille.. odotellaan seuraavaa risteilyä..:D mut seuraavalta ristelyltä ei tuoda sit tuliaisii mukana..;D

Noooh, norjalaisvitsi... Olippaan pupu allaalla kuopatta tuolla.. olihan siinä ne synttäritkin sitten joita juhlimma ihan perinteisesti kaksi päivää, joensuussa niit en kerenny paljolti juhlistaa.. johtuen puhtaasti siitä että joku urpo on joskus tehnyt vkonlopusta kaksipäiväisen.. perjantai meni lahdessa, en muista olleeni edes kännissä..enPÄ!:D ja lauantai meni sitten vantaalla kavereitten kaa pyöriessä.. Kiitokset edelleen jätkille hienosta seurasta ja eritoten kiitos Jenitalle kun jaksoit olla meille rauhallisille ja tasapainoisille nuorille miehille kuskina, se oli hienojuttu..:) iltahan menikin sitten siihen että vantaan hotellissa tuli vastaan hyvä ystäväni ja ajatteli varmastikkin ihan minun parasta juottamalla minulle V8:n ja jonkun syntymäpäiväpaukun.. ei mitn v*tun häpyä ole siinä et mitä olen loppuyönä secoillu, vauhti on ollut sata ja äly nolla, siitä seurauksena se että moraalinen krapula on löytänyt minut eikä hellitä otettaan millään.. Mutta kiitos kaikille, mullahan oli MU-KAV-VAA..:)

Viikko sitten torstaiaamuna noin ennen kello 10 minun tämänvuoden viimeinen työpäivä oli ohi.. Olinpa reipas kun avasin työauton takapenkillä Gin Long Drinkin, tuon helmeilevän ja poreilevan sitrushedelmäjuoman jossa on todella paljon c-vitamiinia ja todentotta laiton työkaverini ajamaan, minä rupesin juomaan..:D siinä päivän mittaan kun tinaili ja laiva lähti vasta puoli seitsemän.. meillähän oli tosiaan firman laivaristeily, melko kuiva risteily..:D ensimmäisen kolmen tunnin aikana meidän aikaansaannos oli yksi palohälytys ja Suomi-Viro maaottelu laivan ruokaravintolassa..:D ei se ihan rauhallisesti siitäkään jatkunut ku minä en osaa pitää suutani tukossa ni ihan piti kahdesti käydä suuta soittamassa laivapoliiseille, miliiseille.. jotka ajaavat ladalla eikä radalla niiku olin vitsaillu.. eikä minulla oikeasti ole niin kova palkka että tienaisin yksin enemmän ku kaksi toveria:D eikä vanhempi laivapoliisi ollut apinannäköinen, mutta silti.. putkan ovella käytiin mut onneks mullon niin mukavia työkavereita et ne tuli puhumaan ja pelastamaan mut..:) noooh, jos juoma maistuu kuselta humalaisen työkaverini mielestä ja baarimestari ei sitä usko niin en tiedä silti onko ainut ratkaisu asiaan kusta baaritiskille.?!?!! no näin jokatapauksessa tapahtui ja siitäkin vissiin selvittiin... laivareissusta ei noin vain selvittykkään ku samaa saatanan humalaa riitti aina sunnuntai-iltaan asti...;D JUOMAN HAPPOPITOISUUS TULI MINULLE YLLÄTYKSENÄ!!!

Nyt tässä istuskelen kotosalla Enossa, nojatuoli on sohvapäällysteinen, tv on auki, kuppi kahvia vieressä, juuri suihkusta tulleena katselen pihalle ja mietin miten hyvin asiat on... Ei ole rahaa ku joululahjojen osto imi kaiken mitä irrotettavissa oli, silti yksi lahja on ostamatta edelleen.. ei ongelma siihen raukee, kun täältä ehkä joskus haluaisi poiskin ja ilman rahaa matkustaminen on hankalaa jos pitää autokin kulettaa viel mukana.. Pihalla on niin helvetin kylmä et kusi jäätyy kaarelle.. Lainaa on niin että kyllä oikeen hymyilyttää.. Kipeenäkin hiukkasen oon.. eihän tässä kato mitään.. kun osaa vaan nauttia oikeista asioista


Oon yrittäny saada sydäriä tai jtn muuta veritulppaa koko aamun kuuntelemalla Guru josh projectin infinityy...:D onko helmibiiiiiisiiiiii:)

Erityiskiitos jätkille syntymäpäivälaulusta joka hakee vertoja jopa aitoli-ohjelmasta.. Joni, Jonne ja Ilari.. Jätkät tuli suoraan saunasta hotellin pihalle laulamaan..:D Manageri kylpytakissaan ja sankarit vierellä crossipuvut päällä ja kypärät päässä.. Hetken veti hiljaiseks, sitten sanoin sen..JUST,MITÄ JUOT?!!

ja niinpä..

sanoppa seuraava loitsu..
http://www.youtube.com/watch?v=ydFFQ4KngtI

Yritän olla särmänä jatkossakin, varokaa kermaperseet etten kuse teidän muroihin...:D Soitellaan.. Ihan eri bändeissä..:P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.