IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

^Angel91^

^Angel91^

Jeesus on tie totuus ja elämä <3

Selaa blogimerkintöjä

Tietoja Bill:istä :)Torstai 29.11.2007 21:24


Nimi: Bill Kaulitz
Lempinimi: ei ole.
Syntymäpäivä/Paikka: 1.9.1989 / Leipzig
Sisarukset: Identtinen kaksoisveli Tom
Asuinpaikka: Loitsche
Horoskooppi: Neitsyt
Pituus: 183cm.
Silmien-/Hiustenväri: Ruskeat / Mustat
Harrastukset: Musiikki
Tatuoinnit/Lävistykset: Niskassa, vasemmassa käsivarressa ja
alavatsassa./Kulmassa ja kielessä.
Lempiaine koulussa: Tähän minun pitää valehdella...

Inhottavin aine koulussa: Kaikki, kaikki, kaikki ja KAIKKI!
Lempibändit/-artistit: Green Day, Coldplay, Nena, Keane ja David Bowie.
Lempilaulu: Try again (kokeile uudelleen.)
Lempilaulu Zimmer 483 albumilta: Totgeliebt
Parasta Tokio Hotelissa: Se, kun saan esittää juuri kirjoittamani kappaleet
Idoli tai esikuva: Minulla ei ole ikinä ollut sellaista. En ole ikinä halunnut elää toisten elämän sääntöjen mukaan. Mutta on silti paljon ihmisiä, jotka ovat vaikuttaneet minuun.
Ensimmäinen itse ostettu levy: Nena
Ensimmäinen konsertti: Nena
Toivon itselleni: Vapautta ilman rajoja ja elämää täynnä musiikkia ikuisesti.
Tavoite Tokio Hotelille: Asetamme itsellemme koko ajan uusia tavoitteita. Heti kun yksi on suoritettu, niin annamme itsellemme uuden.
Motto: Sillä välin joka päivä on erilainen.
---


TIETOA

Bill on Tokio Hotel bändin laulaja ja kirjoittaa suurimman osan lauluistaan. Hän on 18-vuotias ja pitää täysillä elämisestä. Hän haluaa kokea elämässään niin paljon kuin mahdollista, ja tällä hetkellä se ei ole vaikeaa. Billillä on myös romanttinen puoli, sillä hän ei usko yhden-illan juttuihin, aivan erilailla kuin kaksoisveljensä Tom. Bill uskoo todelliseen rakkauteen.

Bill kuuntelee mielellään Nenaa, jota hän on kuunnellut jo kuusivuotiaasta saakka. Nena inspiroi hänet kirjoittamaan lauluja. Billin mielestä Nenan laulut sopivat hänelle todella hyvin ja tekstit niissä on aivan mielettömät. Bill myös tykkää kuunnella P!nkiä, jota hän pitää tosi makeena. Hän kuuntelee usein hänen uusinta levyään "I'm not dead". Hän pitää Green Day:täkin hyvänä ja tykkää kuunnella heidän vanhojakin albumejaan, kuten American idiot.

Billillä ja hänen kaksoisveljellään Tomilla on todella erilainen musiikkimaku. Tom pitää räpistä ja hip-hoptyylisestä musiikista ja Bill taas enemmän rockista. Bill kertoo, että aina kun he ovat kotonaan Loitschessa, he molemmat kuuntelevat huoneissaan musiikkia kovalla ja koska heidän huoneensa ovat vastapäätä toisiaan, he aina yrittävät pistää oman musiikkinsa kovemmalle kuin toisen. Bill ei ole mikään 'discostara'. Hän ei ikinä tanssi. Yleensä hän istuu jonkin pöydän ääressä ja kuuntelee musiikkia. Hän on sanojensa mukaan tanssinut viimeksi 11-vuotiaana nykyisen ex-tyttöystävän kanssa bileissä, joissa tyttö oli välttämättä halunnut mennä tanssimaan, eikä Bill voinut silloin sanoa ei.

Lähteet: BRAVO, Tokiohotel.de ja Rock One

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.