IRC-Galleria

^Foaly^

^Foaly^

Holy fuck! There I am!! -Raoul Duke

Blogi

- Vanhemmat »

Leipäkone on hyvä ollaPerjantai 24.11.2006 23:45

"Olet rauhallinen työmyyrä, joka viihtyy pakertaen askareitaan. Et ole moksiskaan hieman raskaammista töistä ja teet ne keskittyen ja tarkasti. Ihmisten kanssa tulet hyvin toimeen ja yleensä muille jää hyvä maku suuhun sinun kanssasi asioimisesta. Et silti kaipaa mitään suuria ihmismääriä ympärillesi. Sinä viihdyt varsin hyvin kotona perheen parissa."


--> http://www.omatsivut.fi/kisasivu/index.php <-- persoonallisuus testi

Pakollinen talviaikaan siirtyminenSunnuntai 29.10.2006 20:08

Nyt on sit virallisesti talvi, ku renkaatki vaihdettu alle. Sormet vieläkin kohmeessa.... Sai teoriassa nukkua tunnin pidempään mut yhtä aikaselta aamu kuitenkin tuntui, kun Kasper tuli kuuden aikoihin herättelemään.. Sit ei tullu vaihdettua kaikkii kelloja oikeeseen aikaan, joten puolipäivää meni väärää aikaa seuratessa.

Hyvää talvea ja kovaa tutinaa!

SynttäritKeskiviikko 11.10.2006 11:24

..olihan taas yks päivä lisää.. mikä synttäreitten idea oikein on; tuntuu että sekin on lopulta vaa kapitalistinen pelleilypäivä, jolloin laitetaan rahaa palamaan. Ok, ihmiset onnittelee ja osoittavat siten, että muistavat sinun olemassaolosi. Se on hyvä asia. Ketään ei ole ikinä yksin. Aina löytyy joku, joka muistaa sinua.

Lahjat ovat aina hieno asia. Niitä ei toki saa unohtaa. Eikä etenkään niiden antajia!!!!

Muutoin. Eipä eilinen eroa muista päivistä millään tavalla. Ainahan sitä on päivän vanhempi kuin eilen. Päivät ovat aina kuitenkin muutamaa muuttujaa lukuun ottamatta samanlaisia.

Uutta eilistä odotellessa... Josko se eroaisi tästä päivästä.

voivoivoivoivoivoivoivoi...Maanantai 05.06.2006 00:37

4 pvää kotona taas.... Ankee koittaa palata rytmiin ja koittaa ottaa homma haltuun ku tietää et se on oikeestaa mahdotonta. Aina voi yrittää ja yrittänyttähän ei laiteta. Tässä tapauksessa taitaa kyllä olla toisin. Viedään kuin pässiä narussa. Ihana maanantai siis odottaa, kun vaan jaksais hymyillä "asiakkaille" kuunnellessaan puolityhmiä kysymyksiä läpi pvän ja keksiä oikeat vastaukset oikeasti vaikeisiin kysymyksiin. No, tietokoneet on mitä on eikä ne muuksi muutu, vaikka kuinka toivois.
- Vanhemmat »