IRC-Galleria

^HuDie^

^HuDie^

pohtii tulevaisuutta

[Ei aihetta]Maanantai 06.02.2006 15:54

On se kyllä. Kävin tässä viikonloppuna taas mielenkiintoisen keskustelun. Mielenkiintoisen sillai kansainvälisellä tavalla. Käväsin siis eräässä baarissa ja en ehtiny olla siellä montakaan minuuttia kun huomaan jonkun aasialaisen miekkosen istuskelevan siellä pahaa-aavistamattomana kavereidensa kans. Mietin nelisen sekunttia mitkä siirrot olisivat tulevaisuuden kannalta vähiten tuhoisia ja ilmeisesti en uskonut ajattelukykyäni sillä päädyin vääntämään suupieleni mahdollisimman mystiseen mutta samalla ystävälliseen hymyyn ja suuntasin reippaat askeleeni kyseistä pöytään päin. Katsekontakti. Hymyilen vähän enemmän aivan kuin olisin tahtonut pyytää etukäteen anteeksi tulevaa lausettani. Kumarruin hänen puoleensa ja aloin puhua.

- a, duibuqi. qing wen, ni hui bu hui shuo putonghua? *hymyilin yhä leveästi*
- ...?? Huh? O_o
- oho.... hups... okei, et siis ilmeisesti puhu mandariinikiinaa.... *hymyilin vähän vähemmän*
- *hän kääntyi kaverinsa puoleen ja sanoi jotain jollain oudolla kielellä, joka myöhemmin osottautui norjaksi ennen kuin katsoo taas minua, hymyillen!! ^^* English?
- Oh, YEAH! English, I know a few words. *big smile again!*
- Sorry, I didn't get it. What did you say?
- Well, I thought you might have known some Chinese... Mandarin.
- Um... I don't. I'm Korean and...
- You're Korean?! G R E A T ! Wait... "Sillaehamneda"!! ^^
- Um... huh?
- Sillaehamneda... did I say it all wrong? O_O
- I don't know what you're saying... I don't KNOW Korean, I live in Norway. You know Norwegian?
- No, and my Swedish sucks too... :/
- Hehe... English then? Come on here, sit down! I bet we find something to talk about. :)


Hehe... noh, juu, jotain pysty puhuu. :) Onneksi en muuten vielä sanonu mitään japaniksi.. jotenki noillaki lauseilla pystyin osoittamaan omituisuuteni. Mutta eipä siinä, poika lähti takas Norjaan. Norjalaiset armeijalaatat ovat erilaisia kuin suomalaiset.


Kavereiden luona oleilen. Parantelen haavojani. Fyysisiä sellaisia. Mutta kun ne on käytännössä tulluki täällä ollessa. Kissa. Voi sitä pientä raukkaa. Tässä yhtenä yönä se hyökkäs mun jalkaan kiinni. Noh, mitäs ite pidin sitä peiton ulkopuolella... :) Pienellä raukkaparalla jäi kynsi kiinni mun jalkapöytään. :D Kiva tapa herätä... O_O Pieni tulehtuminen... mutta tasapainottaa ainaki noita haavoja käsissä ja niskassa. >_< Äh, kissat on kivoja! ^^ Pitääpä lisätä pari uudenuutukaista kuvaa. Yhteiskuva pikku herra kissan kans ja tuosta toisesta näkyy huomaa että käsissäki muutama viilto...

Oon muuten huomannu. Siis ku mulla on näissä gallerian kuvissa aina mustat vaatteet päällä, vaikka yleensä onkin kaikkea muuta... Mutta kuka täällä nyt todellista kuvaa saiskaan kenestäkään?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.