IRC-Galleria

^Katya^

^Katya^

Kunnon kannu, eikä mikään desinmitta :D

Vappu aatto!!! Sunnuntai 30.04.2006 05:10

Tänään on vappu.. ilmapalloja ja sperpenttiiniä.. jee jee..
Josp lähtis nyt nukkumaan ni jaksais aamulla/päivällä lähtä liikenteeseen ajoissa.. pitää alottaa ajoissa ni pystyy lopettamaankin jossain vaiheessa, koska sehän on maanantaina työpäivä.. damn. :/ Mut iltaan vasta onneks.

Tänään Heininkaa leivottiin munkkeja ja mun hiuksia parturoitiin ;) molemmista tuli hyviä. Alkuun tuli aika isoi munkkei.. mut ku oltiin totuttu leipoo noita suurehkoja munkkeja ni tuli niinku näppituntumalla se koko.. (Oi voi, mitkä fasupalat :D:D:D) heheh.. nyt kukaan ei ymmärrä mistä puhun.. insidee.. :D hähää..

Joo ja niin mun päivän pelasti pyörän korjaus. oli tarkotus lähtee pyörälenkille tänään mut en ehtiny mitään ku oli nii kiirettä tuo loppu päivä.. hmh... mut kyl nyt joutuu lähtee joka päivä pienelle ajelulle kun on kerran fillari kunnossa. Kiitos korjaus avulle ;)

Kohta pitää lähteä ostamaan kesäkukkia parvekkeellekin.. kunhan sen saa siivottua siihen kuntoon ja jos ilmatkin jatkuis tälläsinä ni se kestäis siel. Jospa parin viikon sisällä sais sen hoidettuu.. ostan jotain kivoi kun vaan tietäis et mitä .. Tai vielä ihanampaa olis jos joskus sais kukkia jostain. Niitä niin harvoin saa :( *vink, vink* :D ei mutta nyt väsyttäää niin hurjasti et sänkyyn lähen nukkumaan heti.

tack och adjö, Också klara vappen! (meniköhän aika lähelle jotenkii noi vaikka... :D?!)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.