IRC-Galleria

^Katya^

^Katya^

Kunnon kannu, eikä mikään desinmitta :D

14.2Lauantai 14.02.2009 15:45

Hyvää ystävänpäivää!!!

Friday 13th :DPerjantai 13.02.2009 14:25

Päivä alkoi toistaiseksi hyvin. Tilipäivä ja saatiin kaikki laskut maksettua mitä tähän mennessä oli :) Ihanaa, ei rästiin jääneitä \o/ ja rahaakin jäi vielä sen verran että seuraavaan tilipäivään pärjäilee.. pikku hiljaa alkaa elämä voittamaan taloudellisen ahdingon jälkeen :D (Tosin onhan tässä vielä edessä yks viikon lomautus eikalla... )

...ja toinen positiivinen juttu on että eiköhän tää flunssa kohta jo ala olla voiton puolella, toivon ainakin niin.. ainakin hieman on reippaampi olo kun ei ole enää sitä kuumetta riesana, kauanhan se kestikin. Jos sitä jo maanantaina kykenis töihin lähtemään? Ulkonakin olis ihanan näkönen ilma.

Harmittaa ihan kauheesti vaan että tää tauti nyt pitkitty tänne saakka, olin jo suunnitellut tänään lähteväni huoneelle bilettää.. olis ollu ressu ja neon 2 siellä ja tottakai ysäribileet!! :D:D:D noh aina ei vaan pääse. tylsää!

Kipeenä ei oo kiva olla...Maanantai 09.02.2009 14:24

Kylläpä on paska olo... kuumetta iskee päälle 38,6, keuhkoihin sattuu kun yskii ja hengittäminenkin on välillä tuskallista kun keuhkot/rinta niin kipeä :(( Lääkärikin käski vaan lepäilemään, niin kyllä se siitä.. noh katellaan..

Taantuma tulee...Maanantai 05.01.2009 17:07

Lumikki kulkee metsässä. Vastaan tulee kolme pientä miekkosta.

- Keitä te olette? kysyy Lumikki
- Olemme seitsemän pientä kääpiötä.
- Mutta teitähän on kolme?
- Väkeä vähennetään, väkeä vähennetään...

Hou hou...Keskiviikko 24.12.2008 23:24

Hyvää ja rauhallista joulua kaikille! :)

Edelleen Elsa kattoo tv:täLauantai 13.12.2008 23:59

nyt se murisee jyskin mainokselle :D:D tais olla siis huono heh..

Viihdettä viikonlopulle..Lauantai 13.12.2008 23:58

Tuli sitten to-pe vietettyä risteilyllä... seiskan bileristeily baltic princess on ihan hieno laiva :) porukkaa oli paljon ja tulihan sitä jotakin juotua ;) Maihin asti ei päässyt, kun ei kellon soittoa muutamaan otteeseen kumpikaan kuullut (kaverin kanssa olin) Noooh... onhan siellä onneksi ennenkin käyty :D

Hassua.. Elsa kattelee telkkaria ihan silmät pyöreinä :D makoilee sohvalla ja tuijottelee mainoksia, hihih....

Hmh.. Perjantai 05.12.2008 10:11

Joulu tulee ja mitään en sen eteen ole tehnyt, paitsi joulukortit on kirjotettuna, nekin pitäis jaksaa viedä postiin :( Masentava ilma kun vettä vaan tulee joka päivä ja vähäisetkin lumet sulaa samantien pois.. hö. Ja jokin muukin on meikäläisessä nyt vialla, kun tietäis vaan itekin et mikä vaivaa.. vitutuskäyrä on ollut jo aika päiviä sitten huipussaan voiko se enempää siitä noussa? Päivä päivältä vaan vihastuttaa kaikki enemmän. Kaikki tuntuu ihan samalle. Nyt on kyl aivan sellanen tuntuma etten enää jaksa. Huilitaukoa toivoisin.

Iltaa päiväkirjaLauantai 19.04.2008 02:08

Tasan viikko sitten meille saapui 1,4-vuotias Elsa, Englannin bulldoggi. Iloinen ja reipas tyttö hän on. Touhottaa yhtä paljon kuin olisi vielä ihan pentu, vaikka kokoa jo onkin tullut. Itse hän ei aina taida tiedostaa kuinka paljon massaa on ja kömpelyyttä ettei mahdu pienistä raoista. :D Hassu tapaus :) Elsa <3