IRC-Galleria

^Katya^

^Katya^

Kunnon kannu, eikä mikään desinmitta :D

Vappu aatto!!! Sunnuntai 30.04.2006 05:10

Tänään on vappu.. ilmapalloja ja sperpenttiiniä.. jee jee..
Josp lähtis nyt nukkumaan ni jaksais aamulla/päivällä lähtä liikenteeseen ajoissa.. pitää alottaa ajoissa ni pystyy lopettamaankin jossain vaiheessa, koska sehän on maanantaina työpäivä.. damn. :/ Mut iltaan vasta onneks.

Tänään Heininkaa leivottiin munkkeja ja mun hiuksia parturoitiin ;) molemmista tuli hyviä. Alkuun tuli aika isoi munkkei.. mut ku oltiin totuttu leipoo noita suurehkoja munkkeja ni tuli niinku näppituntumalla se koko.. (Oi voi, mitkä fasupalat :D:D:D) heheh.. nyt kukaan ei ymmärrä mistä puhun.. insidee.. :D hähää..

Joo ja niin mun päivän pelasti pyörän korjaus. oli tarkotus lähtee pyörälenkille tänään mut en ehtiny mitään ku oli nii kiirettä tuo loppu päivä.. hmh... mut kyl nyt joutuu lähtee joka päivä pienelle ajelulle kun on kerran fillari kunnossa. Kiitos korjaus avulle ;)

Kohta pitää lähteä ostamaan kesäkukkia parvekkeellekin.. kunhan sen saa siivottua siihen kuntoon ja jos ilmatkin jatkuis tälläsinä ni se kestäis siel. Jospa parin viikon sisällä sais sen hoidettuu.. ostan jotain kivoi kun vaan tietäis et mitä .. Tai vielä ihanampaa olis jos joskus sais kukkia jostain. Niitä niin harvoin saa :( *vink, vink* :D ei mutta nyt väsyttäää niin hurjasti et sänkyyn lähen nukkumaan heti.

tack och adjö, Också klara vappen! (meniköhän aika lähelle jotenkii noi vaikka... :D?!)

orkku tietää x)Sunnuntai 30.04.2006 04:58

Jepjep. Annan sinulle kysymyksiä ja sinä käyt osoitteessa http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/ kyselemässä kysymykset oraakkelilta ja kirjoitat oraakkelin vastaukset tänne. HUOM! Saat muotoilla kysymykset haluamaasi kieleen, tyyliin tai murteeseen tai vaihtaa sana järjestystä, mutta kysymyksessä pitää olla sama juoni. Nyt kirjoittamaan.

1. Mikä minun nimeni on?
- Tuuli

2. Missä asun?
- Ai missäkö? No taivaassa!

3. Mikä olen?
- Olet joku ihme hiihtäjä.

4. Millainen olen?
- Muuten, kysymyksistäsi päätellen taidat olla aika teini? Käyt ainaki mun hermoille.

5. Kuka olen?
- Olet Rooman keisari.

6. Mikä on ollut kaikista tärkeintä elämässäni?
- Sukulaiset.

7. Mikä on ollut kaikista turhinta elämässäni?
- Erilaisuus.

8. Mikä on arvokkain asia mielestäni maailmassa?
- Tosimies ei välitä

9. Miltä näytän?
- raikkaalta dödöltä (?!??)

10. Miltä tunnun?
- Teekkarilta.

11. Miltä maistun?
- Puhtaalta.

12. Miltä tuoksun?
- mehukkaalta (:D)

13. Missä minun kuuluisi olla?
- Suomenlinnassa.

14. Mikä minun kuuluisi olla?
- Sinäkin tiedät aivan varmasti vastauksen.

15. Mistä minut löytää?
- Kainalosta.

16. Miten minut tavoittaa?
- Huonomminkin voisi mennä.

17. Ikäni?
- Right...

18. Sukupuoleni?
- Emmä tommosta viitsi edes yrittää ymmärtää.

Perhanan keskiviikko..Keskiviikko 19.04.2006 22:02

Jopas jotakin, ollaanko ihan keskellä viikkoa, eipä uskois. Mut ihan hyvä näin, sillä huomenna onjo viiminen työpäivä. ONNEKS!
Semmosta rumbaa, salsaa, polkkaa ja härdellii tänään taas ollu ettei oo tosikaan.. ei jaksa yhtää enää. Mut 2 tuntii menee vaikka pää kainalossa viel.. Onhan meillä yli innokas harjottelija mimmi taikinoita veivaamassa. Huh hu.. Taas tulis suusta enemmän tekstii ku se ehtii puhuu, joten en sano mitään. Eikka tietää tän päivän tunnelmat oikein hyvin. ;) vai mitä häh? :D:D

[Ei aihetta]Maanantai 17.04.2006 19:16

Ulkona oli aika ihana ilma tänään... meinasin et jos jatkaiskin ja lähtis lenkille, eikä käveliskään töihin. Mut tännehän mä sit kuitenkin tulin... Hitto ku heräsin sen verran myöhään, et ei ehtiny tekemään just mitään. Enkä jaksanu ees siwaan mennä, vaikka niin olin suunnitellu. Hö. Laiska paska olen tänään taas :D

Sunnuntai....Sunnuntai 16.04.2006 13:45

Oho... noin ne meni vapaatki että hurahti. Voi hitsi, voi harmi. Enkä oo ees kolmeen päivään tänne kirjotellu, mulla on tainnu olla jotain tekemistä siis... no joo.. pitääkin pävittää kaikki välipäivät nyt kerralla tänne.

Torstai meni vähän nukkuessa ja hmm.. mitähä sitä tekikään. aijjuu pääsin vasta yhen aikaan päivällä kotiin ja sit otin päikkärit ja lähettiin Eikankaa käymään anttilassa kun Heiska pääsi töistä. Käytiin hiukka kattoos astianpesukoneita :) Sit prisman kautta kotiin.. niin ja duunikaveri tuli kahville vielä :)

Perjantaina piti hoidella noita kotihommia sen verran, että siivosin kämppää jotta kaverit mahtu sisään :) njaa.. ja pesin pyykkiä :D Illal oltiinkin baarissa ja kunto oli sen mukanen..ainakin eräillä... Noh, ei siitä sen enempää. :D Semmosta sattuu aina joskus. *"ainii siäkii olit siellä" - ilmeellä*

Lauantai oli tosiaan eilen.. oli ehkä vähän väsynyt olo, muttei ees krapulainen. aika hyvä niin ;) Käytiin Eikan kanssa Tavastilassa pyörähtämässä, kävin viemässä Nopsille dvd-telineen ja kattoos kuvii ja muutenkii kurkkaas mikä oli kunto siellä. Ja sitte vielä iltakahville Jarille :)

..ja nyt on sunnuntai..
Olen töissä taas pitkän päivän. Mut parempaan aikaan kun viimeksi. Nyt ei väsytä silleen, mut vituttaa enemmänkin. Joutuu olemaan aamusta iltaan täällä eikä ehdi mitään tekemään.. blaaaaah! Nyt menen takasin hommiin. Joten tack och adjö :D

Keskellä viikkoa..Keskiviikko 12.04.2006 13:39

Jaaha, huomenna sitte alkais pääsiäisvapaiden vietto... jeeee :) Tosin ihan normi 2,5 päiväähän siihen jää, mut kuitenkin. Pe ulkoilemaan. ;)

Pööh..Tiistai 11.04.2006 14:38

Hyvää päivää.. :) Jaahas, sehän on tänään tiistai ja huomenna ollaan jo keskellä viikkoa. Ompas kivaa, äkkiä menee taas päivät. Jeeeee, kohta on jo mun synttäritkin. :D niin ja meripäivät ja kaikkee kivaa.. tosin niitä ei kannata vielä ajatella koska sit se kesä on melkeen jo ohitte... kunhan nyt vaan ensin alkais ni olis paljon ihanampaa. Hitsin vitsi, vois laittaa farkkutakinkin päälle. (tosin, kyl mä sen jo automatkalle laitoin, hih.. :D) Hmm.. mitähän mul oli just mielessä.. hmm... noh, ei tuu nyt mieleen. Väsymys vei senkin ajatuksen mitä tuol päässä oli jäljellä.

Joo tosiaan, eilen oltiin Heiskankaa vähän shoppailees..ja tänään pitäis taas lähtee vähän kuskailemaan kavereita shoppailemaan :) Nyt pitää laittaa keno, et jos vaikka sais tänään taas pari euroo.. heh..

Joopa jooo.. nyt on pää tyhjä, eli ei tule juttua enempää. tylsää.

-k-

Huomenta!Maanantai 10.04.2006 11:15

Heissan ja hyvää aamupäivää... tänään on oikeestaan jo paljon parempi päivä kun eilen, ei väsytä, eikä edes vituta :) Aika lupaavalta kuulostaa.
Tänään pitäis mennä kahville ysiysiin, koska heiska lupas tarjoo ;) Sit jos menis hakemaan työkaverilta kynttilän, jonka tilasin kerran.. hehe.. Se on ISO ja keltanen, enempää en kerro :D
Mitähän sitte tekis.. en nyt muista enää et olinko sopinujotain muuta täks päiväks?! hmm.. mul on erittäin hyvä muisti, mutta ihan prkleen lyhyt. Noh jos joku kaipailee, niin luultavasti soittelee perään. Voi hemmetti on smurffi limu on hyvää näin aamutuimaan. Hammasta vaan vähän vihloo. pitäis tilaa sekin lääkäri. On pitäny tilaa jo .. öö.. noh, tosi kauan aikaa sitte! :D

Olipa aamulla ilma, räntää tuli ja niskaan suli. Runoilemaanko tässä nyt pitäiskin käydä? :) Naurattaa ihan ku tuli mieleen pulkkinen, jota aamulla vähän katoin. Ihan paras suomalainen sarja, onneks siitä on dvd. Toinen paras on kummankaa, onneksi siitäkin on dvd :D joo nyt menee tää ihan paskan jauhamiseks tää juttu. Voihan se olla et jatkan juttua myöhemmin, mut nyt häippäsen!

Tack ach adjö :)

Niin joo ja päivä täynnä kaikenlaista tapahtumaa.. johan oli, mut sen unohin kertoo et onni potkas kenosta 18e, mitähän niil rahoil tekis, sijoittaiskohan johonkin. Vaikka perjantaina pariin kuppiin :D

viisaita vastauksia.Sunnuntai 09.04.2006 23:10

Kun kysyy siihen saa vastauksen..

Kysyin oraakkelilta:
kuka olen?

Vastaus kuului:
Teini vuosien hairahdus :)


Kysyin oraakkelilta:
minkä ikäinen olen?

vastaus:
sakkolihaa x)


kysymys:
Tiedätkö kumpaa sukupuolta olen?

Vastaus:
Katso peiliiin!


kysymys:
Missä synnyin?

vastaus:
hikisen toyotan takapenkillä


kysymys:
kuka on paras kamuni?

vastaus:
se voit olla sinä!


kysymys:
Ihastunko helposti?

vastaus:
Heh, yks toinen käyttäjä sieltä kysy ihan samaa! Ja vastaus on ehdottomasti kyllä!

kysymys:
ketä rakastan?

vastaus:
sitä pahin painajaisesi


kysymys:
saanko lapsia?

vastaus:
älä edes yritä, se on ajanhaaskausta.
Äitisikin kieltäisi sinuaJopas heittää vastausta :D mut oraakkeli on oikeessa aina ;) vastaus ku vastaus...hoh

Voiko?Sunnuntai 09.04.2006 13:29

Voiks ihmistä enää enempää väsyttää kun minuu täl hetkel. Oon ihan poikki ja silmät menee kiinni kohta väkisin. Ihan perseestä tää tällänen, en jaksa. Huh. Kuulin tossa äsken kommenttiakin et "ootsiä juonnu jotain" oot ihan sen olonen.. hmh, jos nyt vähän väsymys iskee puheeseenki ni minkäs teet :D heheh... ei tästä tuu nyt mitään, onneks pääsee nukkamaan kohta. Ihanaa. Mut Niskat on ihan jumissa, ja se ei oo kivaa yhtään. Joku vois hieroo ;) vapaaehtoiset ilmoittautukoon...