IRC-Galleria

Elämä hymyilee...Keskiviikko 11.07.2007 16:09

Aamulla se tuli, olin vessassa ja kuulin ku postilaatikko kolahti, menin eteiseen ja siellä se loju lattialla, valkoinen suuri kirjekuori. Se kirjekuori joka määrittäis mun ens vuoden tekemisen ja asuinpaikan. Avasin sen ja uskalsin lopulta vetää ne paperit ulos sieltä, ja siinä se luki.. Heti ensimäisellä sivulla "onnittelumme!" JES mä pääsin kouluun. Musta tulee isona restonomi!

Täällä sitä nyt sitten asutaan ainakin seuraavat 3 ja puol vuotta Espoossa. Mä olin jo valmistautunu kaikkeen mahdolliseen, kouluun pääsyyn toisella paikkakunnalle, tai töiden hakemiseen, ku työt loppuu huomenna, mikä on aivan mahtavaa sekin!

Tunne on tällä hetkellä vielä vähän sekava, koska olin jo varautunu siihenki et en pääse kouluun ja nyt ku pääsinki ja vielä tänne, mahtavaa. Ja siis mikä tuuri mulla kävi, hakijoita laureaan leppävaaraan oli 500 ja sisälle pääsi me onnekkaat 55 ja mä olin sijalla 52, alin hyväksytty pistemäärä oli 71 ja mulla pisteitä oli vaan yhden enemmän! siis mikä tuuri!!

Huomenna on tosiaan viiminen päivä lastenhoijana tiedossa, onneks. Ja sit lomailen seuraavat 1,5kk ja sit meen kouluun, tosiaan kouluun.. Mut no ennen ku sinne kouluun voi mennä on vielä asioita hoidettavana, ehkä muutettava jne. Ja ennen kaikkee LOMAILTAVA!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.