IRC-Galleria

Sunnuntaita odottaenPerjantai 21.08.2009 13:24

Viimeisiä viedään nyt sitten. Eilen oli viiminen vapaa päivä ja tänään töihin 16.00-21.15 sekä huomenna 9.30-18.15. Lauantain töitten jälkeen suoraan mun ja kimmon "läksiäisiin", jotka pidetään ihan vain molempien perheiden kesken. Kova hinku on jo päästä kotiin, mutta kyllä rupee oleen vähän haikea olo, tässä kun oon tavaratkin jo pakannut....Sunnuntaina pitäis vissiin 10.15 junalla lähteä anopin kanssa kotia kohti. Kimmo ja appi menevät autolla. Tavaraa on sen verran paljon et 4 immeistä ja kamat ei todellakaan mahdu yhteen hlöautoon.

Kovin oli kiva kesätyöpaikka. Tulee kyllä kaikkia työkavereita ikävä, mut oon lupautunut viettämään lomani siellä töissä:)!

Syskysä odotan kyllä innolla. 6:sta jaksosta vaan kahtena mulla on kontakti opetusta. Koulu alkaa 1.9 ja oon siellä sit vaan 7.10 asti. Seuraavan kerran sinne sit takasin vasta maaliskuun 22pvä. Siinä sit n.6vko ja takas harjoittelemaan. Töitä olen saanut oikein hyvin ja tarjolla olis vielä lisääkin, mutta eivät taida rahkeet riittää... Maanantaisin menen nuorisotalolle, tiistaina kansalaisopiston peppu-vatsa jumppa ja aerobic, keskiviikkona hulivili perhejumppa naisvoimistelijoille sekä tarzan temppukerho kimmon kanssa(myös naisvoimistelijoille), torstaina naisovimistelijoiden aerobic ja lauantaisin pääsen taas vesijuoksua ohjaamaan(siitä tykkäsin kovasti ja siinä on hyvät työsuhde edut:)).

Lauantain ruokalista on seuraava: Aluksi mozzarella,tomaatti,basilika tikkuja, leipäjuustoa ja lakkahilloa, parmankinkkua ja melonia sekä rapuja(alkupalana, koska vain minä ja kimmo syömme niitä). Pääruokana savukalaa, uuniperunaa ja niiden kanssa tonnikala ja kana täyte. Jälkkärinä jäätelöä, hedelmäsalaattia ja kahvia. Ja tietty juodaan viiniä. EI nyt mitään kummallista,mut ompa lista ainakin semmonen et kaikki tykkää:)

Et huomen iltaa odotellessa Nyt takas pakkaamaan ja siivoamaan:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.