IRC-Galleria

lounaallaTorstai 12.07.2007 16:52

tänään käytiin toimiston porukan kanssa lounaalla hienossa kiinalaisessa ravintolassa.
tulipa taas koettua jotain vähän erilaista.

ravintolaan tullessa tarjoilijat ohjasi meidän porukan yksityiseen huoneeseen. huoneeseen tullessa kaikki jäi seisoskelemaan ovelle, eikä kukaan halunnut mennä ensimmäisenä istumaan. kaikki yritti työntää ja puhua toisiaan ensimmäisenä istumaan mutta kukaan ei halunnut mennä. siinä sitä sitten arvottiin kohtalaisen kauan ennen kuin vähitellen porukka valui pöydän luo ja lopulta istui.
no siitä alkoikin sitten tilaamisen arpominen. jokaisen piti valita ruokalistasta yksi ruokalaji yhteiseksi. mutta kukaan ei tietenkään halunnut tilata ensimmäisenä. ruokalistoja oli siis vain yksi ja sitä sitten työnnettiin vuorotellen jokaiselle, ennen kuin vihdoin meidän "pomo" suostui tilaamaan yhden annoksen. sen jälkeen alkoikin sitten arpominen että kuka valitsee seuraavaksi jne.

tosi hyvä systeemi tällainen, että pyöreän pöydän keskellä on pyörivä alunen, johon kaikki ruoat tuodaan. sitten alusta pyöritellään siinä edestakas niin että kaikki syö siitä keskeltä kaikkia ruokalajeja. ei tartte himoita toisten ruokia, jos itse sattui tilaamaan väärää :P
niinkuin itse tilasin vahingossa jälkiruokaa, kun en tiennyt mitä se oli xD

onneksi syömisen aloittamisen kanssa ei ollut samaa "kuka ensin" ongelmaa, vaan se aloitettiin kun oli saatu juomat ja kilistelty. se jatkuikin sitten kahdenkeskinä kilistelyinä koko ruokailun ajan, välillä kolmen ja välillä koko porukan. joku aina heitti jollekin toiselle aiheen ja sitten kilisteltiin. ruokailun lopetus oli hauska, sen jälkeen kun kukaan ei enää halunnut syödä (ja viimeiset ruoat oli puoliväkisin tuputettu toisille) niin kilisteltiin viimeisen kerran kaikki yhdessä ja sen jälkeen loput juomat ykkösellä alas. jei :D

sitten tilattiin lasku ja ennen kuin se tuli pöytään kaikki sai antaa yhden arvauksen, että kuinka paljon se tulee olemaan. en tiedä kuka arvas lähemmäksi, kun yllättäen en ymmärtänyt kenenkään arvauksia xD mutta summa oli 53,7 €. ei paha 9 hengen ruoista ja juomista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.