IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.01.2008 02:09

Laita alapuolelle 8 ystäväsi/tuttavasi nimet. (Ei seuristelukumppania tai sisaruksia.) Sen jälkeen kerron muutama muisto jokaisesta yhteisen elämänne varrelta. Tämän jälkeen haasta 8 muuta tekemään sama.

1. Birgitta
2. Terhi
3. Elisa
4. Linda
5. Niina
6. Jonna
7. Johanna
8. Sami

BIRGITTA
Yks tärkeimmistä ihmisistä. <3 Ollaan tunnettu noin 4 vuotta, ku Nuutajärvelle muutin, pummin tupakkaa siltä ja näin tutustuimme. Eka ihminen johon tässä tuppukylässä tutustuin. Paljon ollaan toilailtu humalassa ja joskus selvinkin päin. Hauskaa on ollu ja varmasti tulee olemaankin vielä joskus. Se tuntee mut hyvin ja mä tunnen sen, se kertoo jo paljon. Vaikka alku olikin epäluuloinen :)

TERHI
Myös erittäin tärkeä ihminen. Asuntolassa tutustuttiin ja asuttiinkin samassa kämpässä vuoden verran. Paljon hyviä humalaisia muistoja mitä en ääneen mainitse. Ja myös selvinpäin. pikku riitoja ollu ja isokin, satutin tyttöö joskus henkisesti aika kovaa mutta virheeni sain korjattua ja muutuin samalla paremmaksi <3 Ikinä en tyttöö halua menettää <3

ELISA
Parhaita kavereita ollaan oltu, tunnettu yli 10 vuotta. Porukat ja asuinpaikat vaihtunu ni on vähän välit jäätyny mut puhelin yhteys on edelleen. Paljon ollaan kohellettu maaseudulla ja paljon ollaan riidelty. Kaikesta huolimatta edelleen ystävä.

LINDA
Asuntolassa myös tutustuin. Hauska tyttö. Kahviteltu on ja juteltu on. Leteistä ikuisesti kiitollinen sille tyskylle. <3

NIINA
Asuntolan ensimmäinen kämppis. Vaisu likka mutta mukava. Aina kämppä sekasin ja pommiin nukuttiin :) "paljon kello on? Aha no mä jatkan unia" Heheh. Muutaman kerran juopoteltuki yhes.

JONNA
Asuntolassa myös häneen tutustuin. Rohkea ja hauska juttu kaveri oli. Jonnan kans piti muuttaa samaan kämppään mutta lopetti koulun. PAri kertaa juopoteltiin johannan ja jonna kans.

JOHANNA
Asui asuntolassa jonnan kans samassa huoneessa. ^^

SAMI
Terhin mies. Hauska ja kiva ihminen. Yläaste ajoilta tunnettu. Ainoo muisto joka nyt tulee mieleen niin saunailta, hauskaa oli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.