IRC-Galleria

PuffMaanantai 29.11.2010 22:09

Apuva! Vartijan ammattitutkinto lähenee loppuaan ja puuttuu ainoastaan päättötyö ja yksi näyttö. Päättötyö on se pahempi kuitenkin. Tällä hetkellä vielä viimeinen viikko työharjoittelua käynnissä ja tänäänkin sai mukavasti seistä 8 tuntia -17°C pakkasessa. Onneksi ei sentään tuullut, mutta edelleen on hieman varpaat kohmeessa.

Ja toivottavasti saisi tosiaan työpaikan heti koulun jälkeen, mieluiten tietenkin tuolta, jossa työharjoittelutkin olen viettänyt. Ja onhan siihen suuntaan toki ihan työsopimuskin voimassa tämän vuoden loppuun asti. Toki sitten voisi mahdollisesti harkita omaa asuntoakin, mutta kun en kerrostaloon halua muuttaa ja rivitalokin on vähän siinä rajalla niin kuitenkin noin 100.000€ laina omakotitalosta ei ole kovin mukava. 12.000€ autolainan toki voisin ottaa ja saisin autokaluston päivitettyä tälle vuosituhannelle.

Mutta ei tämä kaikki kuitenkaan onneen aja, sillä siihen on vain yksi avain ja se on mulla rakkaus. Sitä siis olen edelleen vailla, eikä ehdokkaitakaan tunnu edes missään olevan. En tiedä mikä minussa sitten on niin luotani poistyöntävää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.