IRC-Galleria

Update (pt. 6)Perjantai 11.02.2011 08:59

Tällä kertaa turinoin töissä ollessani. Mikäli vain puhelin tämän toimenpiteen suo loppuun asti. Lähes kuukausi on taasen vierähtänyt viime kerrasta, mutta juurikaan mitään ei ole muuttunut. Jollakin lailla olen omaa asuntoa koittanut hakea, mutta nekin ovat Raumalla niin kiven alla. Ja kun työpaikka kuitenkin on Olkiluodossa niin kovin kauas ei viitsisi lähteä asumaan. Toisaalta samalla voi heittää hyvästit sille uudelle autolle, jota en ole vieläkään hommannut. Jos siirtäisi ensi vuoteen suosiolla, vaikkakin alkanut avoauto himottamaan kesäksi.
Sen olen jo päättänyt, että tänä keväänä tulee lisäkirjaimia ajokorttiin. Todennäköisesti kaksi vokaalia, mutta ainakin A on jo lähes täysin varma. On se vain kumma, kun tänä päivänä saan maksaa pelkästään siitä lähes yhtä paljon kuin aikanaan BC-ajokortista. Tosin silloin oli korttien hinnat ainakin Raumalla erittäin alhaiset.
Mikään ei tosiaan ole muuttunut sitten viime kuukauden. Ensi viikon tiistaina on tilipäivä ja silloin näkee onko se koulutuslisä maksettu vai ei. Valitettavasti tällä kertaa menee mukavasti 60% veroa, kun päivän myöhässä toimitin muutosverokortin. Noh, eipä pitäisi ainakaan matkyjä tulla. TES menee kai taas lähiaikoina vanhaksi, joten saa nähdä mitä niistä neuvotteluista sitten tulee. Tosin kun on valinnut erittäin hyvin työpaikkansa niin ei tarvitse lakkoillakaan. Kuitenkin ollaan taasen lakon ulkopuolella kuten keväällä. Kyseessä kun on merkittävä vartiokohde.
Mutta tällaista tällä erää. Puhelinkin kesti koko kirjoittelun, vaikka valitteleekin välillä muistinsa loppumista. Muokataan sitten kotona koneella, jos siltä tuntuu. Edelleen kaikki kivat tytöt/naiset saavat ottaa yhteyttä. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.