IRC-Galleria

^kitsune

^kitsune

Olen, ei hajuakaan kuka, mutta kuitenkin.
Autot ja muut kulkuneuvot

PEDRO<3
- Insidejuttu, (c) Mari vissiin. :D Aivan loistava ;D

Elämänkatsomus ja filosofia

Easy peasy, pumpkin peasy, pumpkin pie, motherfucker!
- Gerard. LOTMS. Oi tuota ajatuksenjuoksun selkeyttä ja fiksuutta. :D

larkki on legenda
- Koska se on. Paras opettaja ikinä, osaa opettaa mutta ei ole tylsä eikä epäreilu. Enkä taida olla ainoa tätä mieltä.

Music on, world off
- Saatan joskus keskittyä musiikkiin ja olla ehkä kuulematta jos joku yrittää puhua mulle tms. 0:D Mutta kun musiikki on parhaimmillaan sillon kun siihen keskittyy! :o

Näyttää siltä ettei hyvältä näytä
- Tää oli ekoja yhteisöjä, johon liityin Galleriaan rekisteröityessäni. Sillon tykkäsin tosta sanonnasta ja tykkään mä siitä vieläkin mutta nykyisin mä oon tuossa enää lähinnä nostalgiasyistä. :")


Fanclubit

Changmin
- Vittumaisten ihmisten ruhtinas :D Laulaa kovaa ja korkealta, kuulostaa ja näyttää ihan helvetin hyvältä. Ahkera, periksiantamaton, lahjakas ja osaa pitää puolensa. <3

Eunhyuk
- Ei voi olla nauramatta kun kattoo tän jätkän toilailuja! :DDD Huomaa aika selvästi että on Junsun kaveri >__< Pelkkä sen pärstän näkeminen saa repeämään, ei siinä tosin vikaa ole ;) Ja englanninkielen taito se vasta asiaa parantaakin :")

Heechul
- No vähän sama homma kun Eunhyukilla mutta Heechul on ehkä astetta hullumpi vielä. Lisäksi paras kun se aina neiteilee XD

Jaejoong
- Voi gods. Mitä tästä nyt voi sanoa? Laulaa kun enkeli ja näyttääkin lähinnä siltä. Maailman kaunein mies, ja en vieläkään täysin ymmärrä mikä siinä sen viileässä ja "salaperäisessä" imagossa vetää. Junsun jälkeen paras MC :D <3

Junsu
- AHHAHAH. Junsusta pitäisi tehdä kaikkien dissattujen ihmisten lipunkantaja :"D Ei se oikeasti ole tyhmä, se ei vaan aina tajua, ja siitäkös se saa kuulla. Mikään ei piristä niin tehokkaasti kun tämä tyyppi. Jutut on ihan jostain toisesta maailmasta, ei voi edes käsittää mistä se repii ne kookospalmunsa ja oyagi gagsinsa... :DDD Mutta tämän lisäksi sen LAULU. Sitä jää kuuntelemaan ihan pakosti, uskomaton näky kun Junsu eläytyy lavalla. Niin kaksipuoleinen ihminen, se syvällisyys saattaa lyödä ällikällä kun sen näkee sen vammasen pelataan jalkapalloa -Junsun jälkeen. <3
+ chariseuma and S-line ;)

NigaHiga
- Youtuben kruunaamaton kuningas! Tällä jätkällä on visioita. Kuinka olisin ikinä voinut oppia olemaan true emo ilman Ryan Higan How to Be Emo -videota?! Puhumattakaan The Ninja Glaresta... Mutta tää on oikeesti lahjakas tyyppi :)

Yoochun
- The dandy man feat. sleezy voice. Herkkä mutta samalla hauska ja eloisa ja aika hiton hyvännäköinen. Rakastan Chunin sävellyksiä ja eläytymistä lavalla. Jos olisin mies niin tää tyyppi ois niin mun tyyli-idoli. <3

Yunho
- Tämä mies on syntynyt johtajaksi. Tarpeeks vakaa ja päättäväinen mutta samalla huomioonottava ja lempeä. Yunhosta tulee täydellinen isä. Ihan matala ääni ja osaa olla myös ihan ylihauska XD Yunhon tanssissa jotain missä ruumiillistuu kaikki semmonen voima ja energia, keskittyminen ja treenin tulos. Pahh, ei sitä voi edes kuvailla. JA NE SILMÄT. <3

Kirjallisuus ja lehdet

Taru Sormusten Herrasta
- Luultavasti parhaat kirjat, jotka oon lukenu. Tolkienilla oli ihan mieletön kyky kuvailla ympäristöä ja ulkomuotoa. Vaikka kirjat on paksuja, niin ne kyllä jaksaa lukea. Juoni on hieno mutta eniten niissä vetää se koko maailma minkä se tyyppi on luonut päästään! Kokonaisia kansakuntia ja kieliä... Kokonaisia kulttuureja ja historian. :o RESPECT.

The Umbrella Academy
- Mun lempparisarjakuva, haluan todellakin nähdä tämän leffan. Geen käsikirjotus on tosi gee ja tosi eeppinen mutta silti selkeä. Gabriel Bán taide taas... Vau. Rakastuin ihan kympillä. ^^"

Koulu ja opiskelu

lukio se vaan on seksikkäämpää
- Kai sitä nyt jollain on puolusteltava sitäkin järkiratkaisua. :D

5=1, DONG BANG matikka
- Joku vois kyllä opetella kirjottamaan -.-" Mutta sanomahan tuossa on tärkein, etenkin näinä legendaarisina Always keep the faith -aikoina. Elikkäs DBSK ei ikinä voisi olla DBSK ilman että se olisi Junsu, Yoochun, Jaejoong, Changmin ja Yunho. Ne on itsekin sen sanoneet ja kyllä fanitkin sen tietää. <3 Always. keep. the. faith.

Mielipiteet

Homophobia is gay
- Tämä on niin paras :D Samaa mieltä olen ja ilmaisukin on loistelias >__<

Minä ja muut

Against Discrimination
- Vastustan kaikkea syrjintää. Kansallisuuden perusteella ei pitäisi ruveta ketääb luokittelemaan huonommaksi ihmiseksi, persoonasta se on kiinni. Myös vammaisten, homojen tai muiden vähemmistöjen tosissaan vihaaminen ja halveksiminen on jotakin niin epäinhimillistä.

Musiikki

Anti-Flag
- Hyvää musaa vaikka sanotukset onkin vähän samasta aiheesta kaikki. Tasaisen hyvää musaa, paras biisi varmaan This Is the End (for You My Friend).

Ayumi Hamasaki
- Yksi maailman kauneimmista naisista ja ihailen sen itsepäisyyttä. Suhtautuu intohimoisesti musiikkiin niin kuin varmaan kaikki ne jotka musiikkia tosissaan tekee ja siitä mä myös pidän. Ihan uskomaton ääni ja tekee mahtavia kappaleita. Lavashow't ja musavideot myös tosi näyttäviä ja hienoja ideoita sisältäviä. Parhaita biisejä Sparkle ja alterna.

Big Bang
- En hirveästi kuuntele räppiä mutta Big Bang iskee kyllä. Siihen aina välillä kyllästyy mutta sitten taas tulee että haluaa kuunnella. Ne käyttää hauskasto ääntään ja melodiat kertosäkeissä on ihania. Sanotukset vähän liian lässyjä kyllä. Parhaita biisejä Geojitmal (Lie) ja Wonderful varmaankin. Myös jäsenten soolot on tosi hyviä, suosikkina ehdottomasti Seungrin Strong Baby. o__o

Billy Talent
- Benjaminin ääni vaati totuttelemista mutta kun siitä oppi pitämään niin nyt ei voi kun sanoa että ihan jumalattoman hyvää musaa. Melodiat ihan loistavia ja sanotukset ihan älyttömän kekseliäitä. Vaikka uusin levy ei mitään parasta Billyä ollutkaan niin pari hyvää biisiä siltäkin löyty, paras ehdottomasti White Sparrows. Tosi kaunis biisi, itkin kun kuulin ekaa kertaa ;_; Muita suosikkeja mm. Red Flag ja Perfect World.

Bi Rain
- Tässä jätkässä on tyyliä. En hirveästi enää kuuntele mutta sen biisit kestää jonkun verran kulutusta. Hyvä kroppa, tanssii loistavasti ja sen ääni. Ahh. On se musakin ihan jees... :DDDD Parhaat kappaleet Rainism ja I'm Coming.

DBSK
- Mitä näistä voi sanoo? :DDD Kaks ja puol vuotta näitä oon fanittanu (kiitos, Mari :D) eikä loppua näy. Vaikka DBSK:n musa poikkeaa aika reippaasti muusta mitä mä kuuntelen ja mun perusmusamausta, niin mä kyllä rakastuin ensisilmäyksellä. Rising Sunista saa yhä ihan järjettömät vibat, Proud itkettää yhä ja uusia singlejä odottaa vesi kielellä. Vaikka joku Endlessly Sweet -tyyppinen setti ei ehkä ihan eniten iske niin siinä on aina se DBSK-fiilis mukana ja niiden äänet toimii rockista reggaeen ja siitä acappellaan. Se karisma on ihan mieletön, samoin niiden monitaitoisuus ja periksiantamattomuus. DBSK:sta tekee DBSK:n niiden yhtenäisyys, ja niiden faniklubi on vaan maailman paras. Jäsenet on myös ihan uskomattomia persoonia, vikoineen ja kaikkineenkin vaan ihan... Ei voi edes kuvailla. Rakastan syvästi. <3
Parhaita biisejä ihan helvetin vaikea sanoo, mutta no Rising Sun ykkösenä yhä. Lisäks FORCE ja Proud vaikka...

Family Force 5
- Tähän mä törmäsin sattumalta Youtubessa. Kuulin Love Addictin yhen videon taustalla ja innostuin aika suunnattomasti. Linda sai jonkin verran kesällä kestää mun hehkutusta kun mä vähän tykkäsin :D Mutta musa on menevää ja laulajan ääni kiva. Musavideot (ja jotkut lyriikat) kyllä vähän kusee mutta ei se mitään kun en mä FF5:a niin seuraa, kuuntelen vaan paljon. :D Paras biisi ehdottomasti Love Addict.

Green day
- Hihhih, legenda vai mikä :> Nyt oon taas alkanut kuuntelemaan enemmälti mutta pitkään oon kyllä tykänny. Paras albumi ehdottomasti American Idiot, ja vaikka poliittiset lyriikat ei mua eniten sytytäkään niin protesti on aina cool :D Billy Joelin ääni on kiva ja se on kivan hullu. :D Myös uus levy oli mun mieleen :) Parhaita biisejä Holiday, 21 Guns, American Idiot ja vaikka Horseshoes and Handgranades.

Happoradio
- "Happiksen" (:D) kuunteleminen on kanssa jäänyt vähän vähemmälle. Kuuntelen yleisesti ottaenkin aika vähän suomalaista ja etenkin suomenkielistä, mutta Happoradion lyriikat on ihan huippuja ja musiikkin on tosi hyvää. Musavideot on kyllä vähän tylsiä mutta ne tyypit on hauskoja ja niillä on hienoja ajatuksia. Parhaita biisejä Olette kauniita ja Che Guevara?

Koda Kumi
- Joo-o :D Tyyli, ääni, musa, movet. Pienestä naisesta lähtee paljon ääntä eikä tää todellakaan jää huomiotta. Ihan turhaan sitä dissataan liiasta pornoilusta ja muusta, tosi typerää mustamaalata :( Kepeästikin paras naislaulaja ever :o Parhaita biisejä Under ja This Is Not a Love Song.

Korn
- Haha, Korniakin mä oon kuunnellu yli kaksi vuotta. Aluks se oli vaan sellanen ärsyynnyksen- (eli angstin<3) purkukanava, mutta sitten aloin kuuntelemaan "kokopäiväisesti". Tykkään, koska se musa on outoa ja persoonallista ja siinä on sanomaa. Koko porukka on ihan helvetin sekaisin mikä ei kyllä oo mikään ihme sillä määrällä aineita mitä ne on elämänsä aikana vetäneet mutta ei haittaa. Livet on myös hienoja ja hyvä että ne kokeilee erilaisia tyylejä. Uutta albumia odottelen innolla ja haaveena ois joskus päästä näkemään ihan livenäkin :) Parhaita biisejä Freak on a Leash, Make Me Bad ja Bitch We Got a Problem sekä Got the Life ynnämonimuu.

LeATHERMOUTH
- Aika epäminua musaa ja vaatikin aikansa ennen kuin aloin tykätä. En yleensä kuuntele tällasta screamo-tyyppistä (ellei jotain Bullet for My Valentinea lasketa), mutta tykkään Frankin äänestä ja nuo kitarakuviot on tosi hienoja. Lyriikoista ei saa mitään selvää mutta ei se haittaa. LeATHERMOUTH on hyvä energianpurkukanava. Parhaat kappaleet Catch Me If You Can ja This Song Is About Being Attacked by Monsters.

midtown
- Aika uusi tuttavuus, vähän erilaista ku mitä yleensä kuuntelen. Kivaa perusmusaa. Parhaat biisit Waiting for the News ja Hey Baby Don't You Know We're All Whores.

Misfits
- Kuuntelin Misfitsiä joskus seiskalla jonkun verran ja sitten se jäi. Nyt kun kuulin että ne on tulossa kesällä Kuopioon niin oli päästävä kattomaan. Show oli hieno ja sitä myötä aloin taas jonkun verran kuunnella. Jerry vaikutti mukavalta. Legenda. Parhaat biisit Dig Up Her Bones ja Shining.

Miyavi
- Hyvin, hyvin outo jätkä. Välillä kuuntelen, välillä en. Outoa musaa ja hyvää. Kuulostaa koko ajan känniseltä, kiva tyyli. Parhaat biisit Hime ja Aho matsuri.

My Chemical Romance
- AISHH. Syvästi pidän vaikken olekaan kovin kauaa vielä kuunnellut. Löysin Frerard-ficcien kautta ja musiikki iski aika lailla heti. Eka niiden huono maine vähän häiritsi, mutta sitten ku tutustu vähän niin huomasin että se on aikalailla perseestä revittyä O_o Jos jätkät sanoo ettei itseään kannata satuttaa niin miten ihmeessä ne voi olla jonkun masokismikultin johtohahmoja? Ei mene jakeluun. Mutta joo, jäsenet on ihan älyttömän kiinnostavia tyyppejä :) Yksi parhaista puolista on myös kaikki se intohimo ja energia minkä ne pistää lavaesiintymisiin, etenkin Frank. Ois tosi mahtavaa päästä kattomaan :O Parhaita biisejä Famous Last Words ja Kill All Your Friends. Uuden levyn hankin ehdottomasti, tulis jo!

SHINee
- Kivaa k-poppia, nopeat biisit on ihan älyttömän hyviä :) Key on ihan saatanan hyvännäkönen xP Parhaat biisit A.Mi.Go ja SHINee World.

Utada Hikaru
- Taas vähän erilaista musiikkia. Kaunis ääni ja musiikki on sellaista vähän utopistista. Parhaat biisit Exodus ja Passion. En kyllä nyt ole erityisemmin kuunnellut.

30 Seconds to Mars
- Välillä maistuu, välillä ei. Uusi single oli kiva ja Jared Letolla on tosi eeppinen ääni :o Tykkään sen erilaisuuden takia näiden musasta paljon. Paras biisi The Kill.


Paikkakunnat ja alueet

Aasia
- Kulttuuri.<3

Japani
- Kulttuuri, ihmiset ja kieli.<3

Korea
- Kaikki.<3 Kulttuuri, ruoka, ihmiset, kieli, MUSIIKKI... ^^ Eksoottisuuskin iskee. Huumori kyllä outoa O_o

Pielavesi
- Ei mitään henkilökohtaista mutta kun täällä nyt satun asumaan. -.-

Savolaeset
- Ollakko vae eekö olla? Hyvin JÄNnä kysymys. :D Parasta kansaa! :D

Rakkaus

Emopojat vie sun miehen
- Läppä :DD Me like emo, y'know? ;)

Frerard
- Yksi maailman söpöimmistä parituksista (en jaksa laskea, kuinka monta Dongbang-paritusta on söpömpiä). My Chemin OTP, ei sori mitään Frikeyta tai etenkään Waycestia o__o" Harmi ettei tää oo ihan realistinen mutta ainahan sitä saa leikkiä :D LAVA-FRERARD TAKAISIN!

Jaeho
- Harmi ettei Yunho ja Jae hirveästi tykkää tästä ajatuksesta, koska nämä kaks vaan oisivat niin täydellinen pari! Silti niistä kirjoittaminen ja vitsailu on aina hauskaa. Jotkut fanit voisivat kyllä vähän miettiä, miten Jaeho-fanituksensa ilmaisevat... -_-" Ei se ole kiva jos se alkaa poikia itseään häiritä. :(

Tapahtumat

Kuopio RockCock 2009
- Oli ihan järjettömän hauskaa :)

Televisio ja elokuvat

DBSK-Dangerous Love
- AHAHAH, paras minisarja ikinä! En ole katsonut pitkään aikaan, pitäisi varmaan taas! Mutta silti~ Juoni ihan huippu vaikka vähän korealainen onkin. Tai siis KUN on vähän korealainen. ;)

DBSK Unforgettable Love
- Ei mun suosikkeja DBSK:n draamoista mutta pitäähän sitä Dongbangia aina tukea :)

Heading to the Ground
- Ainoa mun perustama yhteisö, mutta kun sarja on niin loistava että oli pakko! Yunho kyllä loistaa Bonggunina ja totta kai OHGAMJA~ XDD Ja Ara jaksaa aina naurattaa :"P

Prätkähiiret
- Legenda. Tää oli niin kova kun olin pieni >B) Se on ihan huippu vieläkin, se uusi versio vaan kusee aika railakkaasti :(

Step Up
- Tykkään monista tanssileffoista, Step Upit on niistä parhaimpia.

Taru Sormusten Herrasta
- Samat hienot elementit kuin kirjoissakin, leffoihin vaan on lisätty huumoria ja hienot musiikit vielä. Näyttelijäkaarti on myös tosi sopiva, sanottepa sitten Orlista mitä tahansa. U__U

The Fast And Furious
- PARHAAT AUTOLEFFAT KOSKAAN. Kaikki neljä rokkaa mutta etenkin kaks viimestä. En jaksa alkaa hehkuttaa mutta TYKKÄÄN.

Terveys ja elämäntavat

yhyy, mua dissattiin
- No ku ne AINA dissaa mua :( Kaikesta. 4N657!!!!!

Muut

lol mun kala hukku
- HAHA :D PARAS. Siinä on lol<3 No ei, toi on niin mun peruspäivä. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.