IRC-Galleria

^lalli

^lalli

on onnellinen <3

Voi pojat..Tiistai 13.05.2008 14:48

Nyt sitä ollaan tuuliajolla oltu vähän pidemmän aikaa ja pitäis rupee taas kasaa itteeni ja kun ei millään jaksais...
Oltiin kullan kanssa virossa joka ei menny ihan nappii. Tarkotus oli päivä reissu, mutta venykin ihan seuraavaan päivään ja Mikolla kahteen vuoro kauteen. Viron poliisin takia..
Tottakai me pämpättii ja sit rupesin rähjäämään terminaalissa ku mua ei päästetty laivaan johan pääs vasta tunnin päästä :D Sit ne meijän kaverit tuli haki meijät pois sielta ja anto juomat sinne pöntöö mukaan no.. Päätimme lyödä viisaat päät yhteen valella se kyttä auto kasi kyppisellä ja pistettiin tupakaks tarkotuksella :) No se leimahti tosi nätisti ku heitettiin röökit ulostullessa ja viel annoin stenkkuu perään :D Mun rotsi palo käyttö kelvottomaks ja mä olin ihan vaahtosammittimes.. No mä en ollu yhteistyökykynen niiden kanssa ja rupesin siten vääntämään teko itkuu ja ne ku ihmetteli ni kuskas mua mielisairaalaaan ja sit siel mielisaalassa ku kysyttii et mikä mul on et sä oot kännissä no jos totta puhutaan niin mä en sinne putkaan halua.. sit lähettiin kovaa et oikeen hiuksetkin hiusetkin lähti puloet päästä.. sit siinne kopin vieree jätetään kengät ni nään Mikon kegät siin ja arvatkaa vaan miten onnellinen olin et oltiin samas paikas?? sit ne päästi meijät joskus yöllä pios ja yritettii kaikkii hotelleihin, mut kaikki oli muka täysiä no löydettiin sellanen hylätti paikka "slummi" ja dokailtiin aamuun asti ja sit jotenkin eksyttiin ja lähin seuraavalla laivalla takas ja ostan salmari enne just laivaan nousemista ja filmi poikki..
no nyt mul ei oo enää mitää tavaroita.. eikä pahemmin rahaakaan et sais ees henkkarit ja dösälipun joka menee suoravelotuksella.. Ku haluis vaan dokaa niikun täs jo joku muutama viikko vierähtäny :D semmosta tällä kertaa ja siitä miehestä kenet oon tavannu ni tää on jo jotain muuta kun kehittymistä ja mä oon tosi onnellinen <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.