IRC-Galleria

^lalli

^lalli

on onnellinen <3

Palkkapäivä kiva päivä :)Tiistai 02.10.2007 11:32

Niin ne rahat tulee sitä mukaan myös menee :/, mutta onneks käteen jää muutama kymppi.. jihuu!! Pitää maksaa ne saatanan pikavipit, joista on eräpäiväkin mennyt jo ja vuokraa vanhemmille :// kiskurit !! No ei, ihan kiva et saan viel asua siel ja ruokakin tulee melkein nenän eteen. Sitten viel muut velat.. eikä vaan osaa olla ottamat sitä velkaa, ku tarvii aina sitä rahaa johonkin, mutta ei kumminkaan mihinkään tarpeelliseen, tarpeelliseen ja tarpeelliseen. MIkä on mikä ei ??
Oon ihan puhki tätä duunia. Ei jaksa istuu ja lärää jollain koneella ku vois tehä paljon hyödyllisempää ;)ja sit ku ei oo ees duunia mitä nyt vois tehä, et aika menis nopeesti ja pääsis vähän viihteelle.
Jaksaa hyvin. Nukuin toissa yönä 10 tuntia ja viime yönä 14 tuntia :)Piti nääs kerää voimia seuraavaan kuukauteen tai no ainakin niin pitkäks aikaa kunnes rahat on taas loppu .. :)Pitää elää vähän säästeliäämmin ja sit viel ku sais rahat takas mitä on lainannu muille ni ei ois ees niin hirveet pulaa.. Mutta olen jo menettänyt toivoni sen suhteen että näkisin niitä rahoja vielä, saatanan köyhät rotat !! Ei sille voi kyl mitään jos ei ole maksaa takas, mut syö kumminkin. Ollu varmaan liian hyvä sydämminen ? Näin hyvil fiiliksil sitä lähetään asioimaan/hoitamaan asioita, mitä tästäkin päiväst tulee?? noh joo, ihan jees salee ;P ehe!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.