IRC-Galleria

^moonshadows^

^moonshadows^

Duunia duunia aina vaan....

Argh..Torstai 29.11.2007 02:33

Taidan painua parvekkeelle jäädyttämään itseäni feat. tupakka...
miks mä olen sulle vain ilmaa, olenko mä vaan ihminen joka siivoaa, pesee pyykit, tiskaa ja tekee ruokaa?? Olis kiva saada vastaus.. Mutta kun ei niin ei.. Sä et voi uhrata mulle edes kymmentä minuuttia ja kuunnella mua, Telkka ja Nukkuminen on sulle mua tärkeempää. Minkä takia mun pitäs jatkaa tätä enään?
Nonih, nyt sekin päivä on nähty että gti-girl joutuu olemaan mekaanikko :) Noh osat tuli kuntoon ja possujuna toimii taas, kiitos oikean mekaanikon ( pete-86 ) ja teamin kuljettajan ( rane-74)... Jooh, kyl se siit, loppuilta menikin sitten katalla saunoessa ja sen jälkeen siirryinkin iloiseen kulkijaan hörppäisemään ilta lonkeron.. Nyt ollaan kotosalla ja teen ruokaa että mies saa töihin eväät :)

Sainpas siivottua..Tiistai 27.11.2007 21:50

Nonnih, nyt on imuroitu ja lattiat pesty, hymm Ja caramba - Hubba hubba zoot zoot soi taustalla :)

Huldan ja Keijon vois päästää lattialle sutkuttaan kuhan ne on ensin syöny.. on toi petekin ihan ihme ukkeli, hyppii nyt sitten boxerit jalassa pitkin olohuonetta ja sitten yhtäkkiä se painuu keittiöön paistaan pihviä, sekoo toimintaa... ha nam nam, hubba hubba zoot zoot.. On sit kyllä paras biisi aikoihin.. Oliskohan ollu hitti vuosien 2003-2004 vaihteessa.. Enpäs muista mut sillon kuitenkin sitä repeatilla kuunneltiin Hooligirl_13 kanssa.. Kai mä painun laittaan mattoja lattiaan, jos vaikka toi lattia olis jo kuivunu. Muttah Hubba Hubba zoot Zoot kaikille, aikas kurko meininki..

Siivous jatkuu :)Tiistai 27.11.2007 04:25

Sain siivottua aika paljon :) Nyt tää olohuonekkin alkaa näyttään inhimillisemmältä kun sai tavaroita paikoilleen.. Noh kohta se rumba alkaa kun saa ostettua noita Rosson Hyllystön paloja lisää ja koottua niitä :) Saa kaikki loputkin tavarat kaappeihin, ne arvokkaat perinnöt siis :)
Ja Rane-74 mukana edelleen siivoilussa...

Keijo ja Hulda mukana siivoilussa kympillä. :) Sutkuttelee tuolla akvaariossa siihen malliin että ämmä prkl pakko pitää tommosta meteliä xD

Yötekemistä..Tiistai 27.11.2007 03:49

Meitsi tääl siivoileen ja sutkuttelee Voicen tahtiin feat Rane-74 :)

Saunassa ja kaikkee muuta mukavaa...Tiistai 27.11.2007 01:12

Kävin katalla saunassa, sitten sain eilen uuden puhelimen Ranelta, kiitos siitä.. :) Nyt voi siis ottaa kuviiki ku sattuupi kamera puhelimessa olemaan :)

Joululahjoja tein :)Keskiviikko 21.11.2007 03:25

Tein sitten tänään joululahjoja :) Sain paljon aikaseks :) Että näin.. Odottakaapa ystävät vaan joulua, saatte kivoja lahjoja. Naispuoleiset ainakin tykkäävät.. Miehillä niille ei niin käyttöä sitten olekaan :/ Mutta eiköhän niillekkin jotain keksitä jos hyvä säkä käy..

Viikonloppuna viikonloppuna...Tiistai 20.11.2007 14:05

Tuli Juotua caipiroscaa ja Meikattua Rane ja oltua Hirvijuhlissa ja Mökillä pitämässä kevätkauden päättäjäisiä. Sitten suippaloitiin ja suippaloitiin ja suippaloitiin. Saunottiin niin kovaa että rane putos lauteilta.. Ja meikit oli komeet ;) Sitten Rane haki alasti puuvajasta puita. Ja juoksi pitkin kyliä ettimässä aapelia, joka olikin sairaalassa.. "Aapeli, ystävä täällä!" Olikohan vielä jotain muuta, mutta multa ei tullu kaulapaskoja, Rane oli ainoo :) Näin se homma siis eteni... Torvoila on kova paikka!

Holo holo ja silleenKeskiviikko 14.11.2007 03:16

Olipa sitten saunassa katan kanssa vähän liiankin kivaa kun puhekin oli vaan pelkkää Holo holoa.. ja mä luulin että kata pasko saunaan yms.. :) Ei voi ihminen enempää selvinpäin sekasin olla kun minä. :)