IRC-Galleria

^moonshadows^

^moonshadows^

Duunia duunia aina vaan....

[Ei aihetta]Tiistai 23.09.2008 03:46

Tiskasin, tein sapuskaa, siivosin, leivoin piirakan, kävin kaupassa, vein piirakan katalla, otin turvaistuimen autoon ja siivosin taas :) Olipa kiva päivä. Niin ja pesin pyykkiäkin :)

Huomenna äitipolille katan kanssa. Heh..

Olipa taas viikonloppu...Maanantai 08.09.2008 12:10

Torvoilabileet.com :) ei tarvi muuta sanoo... :D

[Ei aihetta]Perjantai 05.09.2008 13:01

Vikan tentin tein tänää. Ensviikolla työharjoitteluun :) Hohhoijakkaa. Opintotuki tuli, opintotuki meni. Noh sain ainakin kaikki laskut maksettua :)

[Ei aihetta]Maanantai 01.09.2008 10:38

Tenttiviikko, ei kivaa ollenkaan. Huoh. Noh ehkä se siitä :)

JoohKeskiviikko 27.08.2008 01:33

Näin sitten tänään, mutta ehkä huomenna paremmin. Vetäydyn taas piireistä hetkeks jos toiseks sattuneista syistä. Ehkä marraskuussa helpottaa, jos helpottaa...VITTU!

En taas voi sietää tiettyjä ihmisiä ja tiettyjä kommentteja, miettikää 7 kertaa mitä tulette mulle laukomaan ennenku lauotte, no taas vähän pinna kireellä ja se ei helposti löysty!

[Ei aihetta]Sunnuntai 17.08.2008 12:43

Sain tämän ystävältäni, joka sai valita kahden asian väliltä. Minä sain myös valita samoin. Olen valinnut. Nyt on sinun vuorosi valita.

Tämä kertomus kertoo eräästä äidistä, joka moitti 5 vuotiasta tytärtään siitä, että tämä tuhlasi kokonaisen rullan kaunista, kallisarvoista kullanväristä lahjapaperia. Rahaa oli vähän ja äiti tuli entistä kiukkuisemmaksi, kun hän näki tyttärensä koristelevan paperilla rasian, jonka hän laittoi joulukuusen alle.

Seuraavana aamuna tyttö antoi askin äidilleen sanoen "tämä on sinulle äiti". Äiti tunsi itsensä
vaivautuneensa muistaessaan eilisen kiukkunsa tytölle. Hänen ärsyyntyi kuitenkin uudestaan tyttärelleen avatessaan paketin ja huomatessaan sisällä olevan rasian tyhjäksi. Harmistuneena hän sanoi tyttärelleen; "Etkö tiedä, nuori nainen, että kun annetaan lahja jollekin, paketissa täytyy olla jotakin?" Tytölle tuli kyyneleet silmiin, kun hän vastasi; "Mutta äiti, ei rasia ole tyhjä! Minä täytin sen kokonaan suudelmilla!"

Äiti murtui myös kyyneliin, polvistui tyttärensä eteen ja sulki hänet syliinsä ja pyysi anteeksi ajattelematonta kiukkuaan. Lyhyen ajan kuluttua tyttö kuoli tapaturmaisesti. Tarina kertoo, että äiti piti tätä tyttäreltään samaa rasiaa yöpöydällään koko loppuelämänsä ajan. Kun hänellä oli vastoinkäymisiä tai kun hän tunsi itsensä masentuneeksi, avasi hän rasian ja otti sieltä kuvitellun suudelman ja muisti tyttärensä rakkauden, jolla hän oli paketoinut suudelmat rasiaan. Todellakin ihmeellinen tunne, on tämä lahja meille, pieni rasia täynnä pyyteetöntä rakkautta ja suudelmia lapsiltamme, perheeltämme, ystäviltämme. Ei ole mitään arvokkaampaa täällä maan päällä kuin tämä.

Vaihtoehtoja on kaksi;

1. Ole hyvä ja kopioi tämä päiväkirjaasi

tai

2. Ole niinkuin tämä ei koskettaisi sinua

Roskiskatos ja palokuntaPerjantai 15.08.2008 08:09

Olipa herätys klo: 4 yöllä kun naapuri tuli herättään. "siirrätkö autoos että palonkunta pääsee töihin"? Noh meil oli sit roskiskatos ilmiliekeissä, poliiseja piha täynnä. Noh onneks katos saatiin sammutettua. Mutta ei siitä jääny mitään jäljelle. Mihin me nyt viedään roskat? Että näin. Noh uudet roskikset sit tuli tohon meidän auton viereen. Toivottavasti kukaan ei nyt sit niitä sytytä ettei auto pala!

Vattuja VattujaLauantai 09.08.2008 12:10

Kohta nokka kohti hauhoa keräämään vattuja. Ämpärit on jo Ready to go...
Onneks en enää oo kipee, alkaa olo jo helpottaan. Kalojakin sain eilen meneen monta, onneks.

Wili <3Keskiviikko 06.08.2008 18:40

Wili yritti tunkeutua lattiakaivoon muutama kuukausi sitten. Itsemurha yritys?

Kylpyhuone remppa puolivälissä :)Keskiviikko 06.08.2008 03:27

Siinä oli ennen pönttö, ei oo enään. Pönttö muutti eteiseen :D