IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -
"2007-02-15&16 M/S Galaxy, Itämeri
No niin. Abilaivaa pukkaa. Monet bändit aina valittavat, että laivakeikat ovat perseestä tai että sinne ei ole jostain syystä mukavaa mennä. Meillä on toisin. Herranen aika. Laivakeikoillahan on pääsääntöisesti maailman vastaanottavaisinta yleisöä, jotka todella ovat tulleet pitämään hauskaa ja diggailemaan fiiliksistä koko rahalla. Tottakai semmoinen aiheuttaa hyviä säväreitä bändillekin, kun jengi diggaa helkkaristi. Myös semmoiset, jotka eivät ehkä muuten bändistä niin välittäisikään. Eihän tuolla varmasti mitään suuria taide-elämyksiä tuoteta eikä koeta, mutta eipä se liene tarkoituskaan. Pointti on siinä, että homma on rai-rai koko ajan ja kaikilla on kivaa.

Näitä kahta keikkaa ei oikeastaan voi juurikaan eritellä. Aika samansuuntainen meininki oli molemmilla, joskin perjantaina (eli 16.2) oli soitannollisesti hiukan parempi veto. Tämä johtui siitä, että sain torstaina kaksi uutta kitsua, joita en ollut soittanut koskaan ennen varsinaista tositilannetta pois lukien puoli biisiä soundcheckissä. On se ihmeellistä, miten uudet soittimet eivät heti istu käteen, vaan niitä pitää soittaa aika pitkäänkin, jotta oikea tuntuma löytyy. Eli torstai meni hiukan uusia luuttuja kokeillessa, mutta eipä tuo tainnut haitata kuin minua itseäni.

Perjantaina oli yksinkertaisesti perskeleen kivaa. Ei siihen ole mitään lisättävää. Laivan diskon yläparvi notkui jengin mukana niin, että äänipöytää piti lihasvoimin pitää pystyssä. Silloin aina tietää, että meininki on kohdallaan.

Sehän noissa laivakeikoissa on, että aika hittituubaa siellä pitää soittaa. Ei sinne kannata lähteä juhlakansalle tuuttaamaan mielenkiintoista uutta matskua tai b-puolihelmiä menneiltä vuosilta. Jengi haluaa bileet ja semmoiset on järjestettävä. Tokihan väliin on pakko laittaa muutama terapiabiisi itseä huvittamaan, mutta pääasiassa tuolla haetaan havinaa immeisille. Toisaalta, eipä mielestäni ole bändille häpeäksi, että voi soittaa puolitoista tuntia listaykkösiä putkeen näin halutessaan. Mutta että mukavaa oli!

Tonde"


Eipä voi muuta sanoo ku että kiva että bändiki tykkäs :D "laivan diskon yläparvi notkui jengin mukana" :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.