IRC-Galleria

^wirn^

^wirn^

Ois vaikee kuvitella, mitä ois olla PA... Ai raha ei tuo onnee? Yeah Right!

Selaa blogimerkintöjä

Faija repäs taas tänään...Sunnuntai 25.05.2008 02:06

Tänään Faija sano, et se lähtee hakemaan mun serkun luolta pientä kaivinkonetta, johonki peltohommaan... Olin sillee Okei, ja lähin ite tallille. Sit tulin tallilt monta tuntii myöhemmin Honda(meijän toinen auto.) ei ollu viel kotona, mut peräkärri oli(sitä kaivinkonetta kuljetetaan peräkärrillä) olin sillee "mis faija on?" Mutsi sano, et se on "leikkimässä" sillä kaivurilla..

Sit meni jotain 30min. Niin mun broidilt (se oli mukana) tuli kuvaviesti, jos oli sellanen vene, ja meijän Honda. Mä rupesin ihan täpöissä kiljuu, et "mitä hittoa, onks faija menny ostaa veneen?!?" (olin tietty innoissani!) Ja kysyin mutsilt, eikä mutsi tienny asiasta mitään. Sit soitin faijalle, ja se vaan sano, et "tulkaa tänne sedän rantaan" mä ihan täpöissä hoputin mutsii ja siskoo, et "liikettä, jos siel on oikeesti se vene!!"

No sit lopult päästiin sinne rantaan, ja siellä oli ihan homon siisti vene!!! Ja mutsi oli kans sillee "WTF?!?" ja faija vaan naureskeli, et "ostettiin tänään tälläne kunnon paatti!"

Sit laskettiin se vesille, ja mä tietty tutkin joka paikan siit veneest, ja käytiin vähä ajelee!

Faija aina repäsee kunnol.. :D Toivottavasti, ku mä täytän 18 ja saan ajokortin niin faija tulee himaan yks päivä jollai siistil autol ja sanoo "tässä Alli sulle auto!" Olis niiiin huippuu :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.