IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 03.04.2009 00:11

Ässät vei.. <tuuletus>

"Vaasan Sportin päävalmentaja Juhani "Tami" Tammisella on ollut tapana nimetä jääkiekko-otteluita eri teemojen mukaisesti, kuten The Big Steal ja The Ultimate Test. Torstai-iltana pelatun liigakarsinnan kolmannen osaottelun teema taisi olla The Katastrofi.

Sport hävisi nimittäin Porissa Ässille murskalukemin 0-5 ja taipui näin jo toista kertaa peräkkäin liigakarsinnassa. Ottelusarjan voitot ovat nyt Ässille 2-1. Neljä voittoa riittää porilaisille liigapaikan varmistamiseen.

Ässät meni 1-0-johtoon avauserässä Matti Kuparisen maalilla. Toisessa erässä isännät lisäsivät höyryä 2-0:een Ville Uusitalon osumalla. Ottelu ratkesi kuitenkin lopulta kolmannessa erässä, kun Ässät takoi kolme kertaa kiekon ohi Sport-vahti Jaakko Suomalaisen.

Ässien sankari oli tehot 1+2 tehtaillut Kuparinen. Hänen lisäkseen Tapio Sammalkangas (1+1), Severi Sillanpää (0+3) ja Marko Luomala (0+3) olivat hyvässä vireessä. Liigakarsinnan seuraava ottelu pelataan 4. huhtikuuta eli lauantaina."

Ja seuraavaa ottelua odotellessa.. Ässien olis parasta pysyä siellä sm-liigassa. En jaksa sitä kettuilun määrää. Etenkään Kalpaa fanittavalta serkulta.. -.-