IRC-Galleria

RyyppykaverilaskuriTorstai 24.07.2008 14:44

Tunnetko itsesi epäsosiaaliseksi juopoksi, koska rivakka alkoholinkäyttösi vaikuttaa karkottavan kaikki ryyppykaverit? Tuntuuko jokainen ryyppyreissu päättyvän nyrkinheilutukseen ja pullojen rikkomiseen? Haluatko välttää ongelmia selvittämällä parhaan mahdollisen juomaseuran etukäteen?

Pelkogurun pää on kääritty partaa lukuunottamatta kauttaaltaan turbaaniin hänen meditoidessaan. Ei hätää! Vuoristo-Karabahin kasvatti, tietäjistä sekavin, eli ikiviisas Pelkoguru on ginihuuruissaan taikonut meidän kuolevaisten ihmeteltäväksemme lähes pettämättömän tavan selvittää ihmisten soveltuvuus ryyppykavereiksi, ja vieläpä pelkkien nimien perusteella. Kaupanpäällisiksi guru antaa vielä jonkinlaisen ennustuksen, joka tosin on yleensä täysin päin helvettiä, mutta saattaa hyvinkin antaa osviittaa tulevasta. Eikä siinä vielä kaikki; Kun kokeilet laskuria heti, saat vielä ilmaisen juomasuosituksen ennustuksen kylkeen.

TERHI SVARTSJÖ&JENNI LOKKA 45%=
Terhi löytää AA-kerhon kokouksesta hienon joukon janoisia kavereita. Jenni on näreissään, kun valtaosa juomista kumoutuu näiden kurkkuun.
Pelkoguru suosittelee juomaksi: musta ryssä ((Tää sopis mulle ja Pirkalle <virne>))

TERHI SVARTSJÖ&JANITA VUOLUNPARRAS 62%=
Janita sammuu kesken kaiken, mutta tuoppi vettä ja pari paukkua perään auttavat äkkiä.
Pelkoguru suosittelee juomaksi: bloody mary ((Näinhän se menee <virne>))

TERHI SVARTSJÖ&PIIA LOKKA 27%=
Jakkaralla tasapainoileva Terhi kaatuu esityksensä päätteeksi baaritiskille. Piia yrittää tietenkin pelastaa paukkunsa, mutta ne kaatuvat ja syttyvät kynttilästä tuleen. Palovaurioista seuraa iso lasku.
Pelkoguru suosittelee juomaksi: kolmen tähden Jallu <virne> <virne>

TERHI SVARTSJÖ&KARITA MATTILA 24%=
Karita hermostuu DJ:lle, kun ei saakaan kuulla toivebiisiään enää kuudetta kertaa. Terhi tulee hätiin, mutta kahakassa kaatuu juoma DJ-laitteiden päälle, mikä tekee reissusta kalliin. Porttikieltokin siitä tietenkin napsahtaa. <virne> <virne>
Pelkoguru suosittelee juomaksi: kilju

TERHI SVARTSJÖ&SATU JÄRVENPÄÄ 39%=
Satu intoutuu riisuutumaan seudun ainoassa kyläbaarissa onnistuen järjestämään molemmille porttikiellon, mistä Terhi ei ilahdu.
Pelkoguru suosittelee juomaksi: pontikka <virne>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.