IRC-Galleria

{F}Riikka

{F}Riikka

luulee olevansa taiteilija

huono fiilis ja väsymys..Tiistai 30.06.2009 19:29

kotiuduin suomineidon alapäästä rakkaaseen manseen. aamukahvin vuoksi tärinä ja vapina, eikä helle helpota sen enempää. Tuska, kesän ainoa tapahtuma jolloin nautin kesästä (joo, oli Sauniskin o.k. mutt vain Mötley Cruen vuoksi), ihoa paloi ja ensi kerran join pari lonkkua (prkeleen kallista).
olen nyt todella väsynyt ja kiukkuinen, että tekisi mieli repiä kurkkuja auki. en vain viitsi angstata, odotan mielummin armageddonia rauhassa, luen Veren vangit ja tilitän tuskaani teille. Lumous viikonloppuna, en ole siinäkään tapahtumas piipahtanut ikinä ja en tunnusta itseäni gootiksi, vaikka mielenkiintoni ulottuu vampyyreihin ja goottikirjallisuuteen/elokuviin ja hieman musiikkiin myös.. no, kukin elää omalla tavallaan ja karhut vetää välillä puolukkaa..
odotan postin huomenna pudottavan luukusta Phantom of the opera (2004) soundtrackin, sitten kajautetaan niin paljon, kuin vain voin pikku mankkasta irti saada. aijai, jos vain hyvät stereot saisin..

Michael Jackson on taivaassa, Jumalan luona (en ole kristillinen, mutta näin minä uskon)
mitä tähän maailmaan kohta enää jää, kun kaikki hyvä kuolee pois?
tiedän saavani kuulla v****lua teiltä, jotka ette voi sietää tanssin jumala/popin kuningasta. mutta ette onnistu, kuin korkeintaan hetkeksi raivostuttaan minut.
nauran kanssanne ja ilmoitan, että jos luonani vierailette, soitan hänen musiikkiaan.
ja kyllä, tatuoin rinnan kohdalle hänen nimimerkkinsä logon!

jos minut syrjäytätte Michael Jacksonin faniuden takia, tarkistakaa pääkoppanne!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.