IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Päivä 47Lauantai 18.08.2007 01:56

Klinikkareissu takana.

Vähän jännitti ko laitettiin poikia koppiin että miten käy, kaataako ne koko harjotuksen vai potkiiko toisensa hajalle vai.. mutta eivät ääntäkään päästäneet. Varikolta taluttelin sitten liitoravia leijailevan pikkumustan kohti klinikkaa, ja oli ihmiset hiukan ihmeissään ko kyselivät miksi sinne klinikalle ollaan menossa ja kuulivat vastauksen. Joo-o, ei se näytä siltä että sillä on jalka palasina..

Klinikalla koko toimitus oli nopeasti ohi, kuvissa näkyi vielä haalea murtumalinja ja taivutuksen jälkeen ontui ravissa erittäin lievästi. Uudisluumuodostelma on sulanut melkein kokonaan pois, ja vuohisluu näyttää luutuneen tiiviiksi. Ja mikä parasta, nivelessä ei edelleenkään näy muutoksia eli kyllä tuosta vielä hevonen tullee :D

Haaleana näkyvän murtumalinjan vuoksi jatketaan kopissa vielä toiset 6vkoa (tai siis yhteensähän siitä tulee 12 ½ vkoa), joista kuitenkin kaksi viimeistä viikkoa saa jo kävelyttää lyhyesti pari kertaa päivässä.

Oli muuten kova homma selittää Tessulle varikolla katoksessa ko ooteltiin lounasravien loppumista että ei, me emme ole starttaamassa seuraavaksi. Pettymys oli käsinkosketeltavissa kun katoksesta oli käveltävä suoraan vinkkaan. Sen typerän orin kaveriksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.