IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

HaasteKeskiviikko 01.03.2006 05:10

Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Odottaessa julkisia kulkuneuvoja teen tärkeitä elämänpäätöksiä laskemalla Ravelin Boleron alkurummutukset seitsämään kertaan. Jos välinettä ei tule tänä aikana, päätän olla tekemättä tätä asiaa. 7 on mun onnenluku. koska oon syntyny 7.7. Tässä asiassa oon muutenkin ihan fanaattinen. Mun pitää aina saada leffassa, teatterissa yms. se paikka, jossa on sitä numeroa.

2. Kerään ikkunalaudalle kolikkopinoja, joissa on tasaraha koulun ruokailua varten. Pinoja pitää olla aina vähintään kymmenen.

3. En osaa mennä ajoissa nukkumaan, ja selviin vaikka kuukauden kolmen tunnin yöunilla. Varsinkin jos tapahtuu jotain jännää tai on paljon ajateltavaa. En voi nukkua jos joku haluu jauhaa mun kanssa. Mieluummin nukun vaikka vaan pari tuntia ja oon väsyny seuraavan päivän.

4. Lasken vieläkin LOVES-testin kun ihastun johon kuhun. Ihastun poikiin, jotka dokaa vähintään yhtä paljon kun mä. Jos joku poika on sellanen, että siihen menee hermo dokatessa, sen kanssa ei voi seurustella. Tuntuu usein et oon mies suhteessa, ja mulle aletaan nipottaa kaikesta. Silti mä tykkään olla kiltti tyttö ja vähän prinsessa. Kainostelen aina jos saan kohteliaisuuksia pojilta.

5. Mä en ikinä saa takkia pois päältä talvella ku tuun kännissä kotiin, ellei kaveri tai joku jota tapailen oo ottamassa sitä pois. En myöskään pääse parvelle nukkumaan jos oon yksin, vaan herään joko sohvalta, makuupussista eteisestä, tai vaatekasasta. Myös X-asento keskellä lattiaa käy. Mun mielestä kaikki mitä tapahtuu kännissä on jälkeenpäin tosi hauskaa, vaikka se olis noloakin.

Haastan: pham, Jonskuliini, ^twinkle^, _Janette_, ninusha

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.