IRC-Galleria

|Tallulah|

|Tallulah|

You motafoka... im going to kill yooouuu! :D
Mikäli olet uutta IRC-Galleria vastaan, pistä tämä päiväkirjaasi mahdollisimman NOPEASTI!

KAUHEA TÄÄ UUS GALLERIA!Torstai 08.10.2009 10:07

Mikäli olet uutta IRC-Galleria vastaan, pistä tämä päiväkirjaasi mahdollisimman NOPEASTI!

JaahasTorstai 01.10.2009 10:16

Tatska eilen käteen... Sit varattiin uus aika et väritetään poni niskasta kun kauhean näköinen, kunvärit lähtenyt. Ja lisätään vähän kuvaa ponin kaveriks..Sit silloin varataan aika tolle jalalle.. Väritetään hyvin ja Sit tehdään loppuu.. Nyt On hyvä mieli kun saa kuvat valmiiks :D
Miten voikaan kaivata jotain, mitä ei edes ole. Sitä toista joka pitää susta huolta ja tekisi kaikkensa vuoksesi, kuolisi... Miten voi yksi elokuva saada miettimään elämää niin paljon. Miettimään juuri sitä mitä elämä voisi olla. En voi olla kuin sinä, mutta ei se tee minusta sen huonompaa..
Unelmoin päivittäin jostain paremmasta,vaikka tiedän että se ei ole nurkan takana.
Herään pelkoon siitä mitä jää kun en enään ole täällä.. Joskus kaikki tuntuu vain niin kylmälle, niin kylmälle ette pysty yksin sitä poistamaan.. Jossain on varmasti myös minulle joku, joku joka tulee ja saa sydämmeni taas lämmitettyä ja poistaa jään... Ei ihmisen tarvitse olla niin yksinäinen. Jokainen päivä on samanlainen, ei ketään jolle kertoa miltä tuntuu, ei ketään jonka olkapäätä vasten käpertyä ja purkaa päivän tuskat.

Yksin valvon illat, miettien aivan liikaa asioita. Asioita joita koskaan en tule tuntemaan... Mihin vain uskon niin uskon liikaan, ja tipun korkealta. Kun joku olisi ottamassa minut vastaan... Kertomaan että kaikki on hyvin, ei tarvitsisi uskotella itselleen, että minulla on kaikki mitä tarvitsen.

Olen vahva, mutta tarvitsen siitä todisteita... En jaksa ikuisesti vain uskoa, mutten halua kuitenkaan elää valheessa. Jossakin... Tiedän jossakin joku oikea odottaa minua. Se oikea, joka seisoo rinnallani ikuisesti..

Olen ihminen joka ei näytä mitään, en halua.. Satutan vain itseni joka kerta kun näytän itsestäni asioita joita piilottelen.
Olen kuin alaston tyttö ihmisten keskellä, tunnen katseet ja ajatukset ihollani. En pysty suojautumaan,minuun sattuu. Eikä kukaan tule viemään minua pois täältä. Kunpa edes joku, joku kuulisi huutoni ja vastaisi siihen... Olen liian kauan yrittänyt huutaa, mutta kukaan ei kuule.. KUKAAN EI KUULE MINUA!!

Tätäkin tekstitä kirjoittaessani, istun yksin.. Yksin pimeässä, ilman sitä lohduttavaa ihmistä joka halaisi minua kovaa, pyyhkien kyyneleeni pois silmiltäni. Kertoen että kaikki on hyvin, ja ettei hän ikinä lähde pois minun luotani...
Mitä niin pahaa olen tehnyt, ettei kukaan pidä minusta. Ehkä tuolla ylhäällä on joku mutta ainoa asia mitä olen oppinut: Älä ikinä luota, ei se ole ääni mitä olet odottanut. Olen oppinut vain se että sinua haavoitetaan uudestaan ja uudestaan.. Se minkä tunnet se vain hajotetaan ja hävitetään.

Pyydän vain että minua rakastettaisiin ja saisin rakastaa jotain niin paljon... Minulla on niin paljon annettavaa... Mutta ei ketään joka olisi ottamassa sitä vastaan, ilman että repii siivet selästäni.

Minä pelkään... Pelkään olla yksin..

IhanaaKeskiviikko 30.09.2009 00:00

Vuokraheppaa..
Otin vuokralle koulu kisoihin varten hepan ;)

Senkin nihkeät kakat!Tiistai 29.09.2009 19:32

Hah... Hmm.. Mä niin tuun ja työnnän ton popsin nakin sun pyllyyyn..

Jee jee jeeTiistai 29.09.2009 19:02

Tatskaa tatskaa huomenna tatskaa:P nam nam..
Kaks viikkoo menny niiiin hitaasti, siitä kun varasin ajan :D Mut huomenna mä kärsin ja kovaa :D
Sen verran herkkä paikka et tarttis kyl mukaan jonku,jota saa purra :D

Huoh!!!!!Maanantai 28.09.2009 19:45

Noni mä nyt sit haluun naimisiin.. Prkl Satu kiitos vaan mut kaikki sun merkinnät ovat nyt johtaneet tänäh :D Mut mun miehen pitäis olla tarpeeks hullu et mun kans vois elää :D haha

Ilmoittautujia? :D

TottaKeskiviikko 23.09.2009 15:33

Olet liian helppo tapaus, mikä johtaa siihen, että sinua käytetään vääjäämättömästi hyväksi tavalla tai tois...ella. Luotat ihmisiin liian helposti ja olet lapsellisen sinisilmäinen. Olet todennäköisesti varakas, hyvännäköinen ja/tai alistuva. Olet siten oiva kohde henkilölle, joka ei koskaan pysty sitoutumaan ja etsii toisesta vain hyötyä. Hyödyn tavoittelu saa henkilön myös muuttamaan itseään joko tietoisesti tai tiedostamattomasti niin, että hän vaikuttaa unelmiesi tyypiltä. Suhteissa usein lankeat toisen pauloihin liian nopeasti ja omistaudut toiselle, mikä johtaa siihen, että maailma alkaa pyöriä suhteen toisen osapuolen ympärillä - ja se toinen osapuoli ei todellakaan ole sinä.

Hmm...Tiistai 22.09.2009 19:41

Pitäsköhän mun vaan alkaa harkitseen vakavaa seurustelua, tai ei..Ei vakavaa.
Tai sanotaanko niin että serustelisin vakavissani? Kuullostaa paremmalle...
Jotenkin vaan ei uskalla luottaa siihen että se toinen olis siinä, mutta silti kuitenkin olis kiva herää oman miehen vierest.. Hmm.. Hittolainen. Olispa mulla kyrpä :D