IRC-Galleria

2007Maanantai 31.12.2007 19:28

2007
Vuosi on ollut helvetin hyvä. Kaikkee paskaakin on tietenkin tapahtunut,etenkin nyt juuri vuoden lopussa. Mutta kaikkea on tultu tehtyä. Helvetin kovia bändejä on tultu kateltua, Amorphis, Kotiteollisuus, Hanoi Rocks, Marilyn Manson,Norther Kings, Zen Cafe, Apulanta, Waltari, Metallica!!!, ANNA ABREU!!!(Soitti taustalla kun turtsin kaa ryyppättii espoossa).

Vuoden kohokohta

http://www.youtube.com/watch?v=HtIgKCJBMBA


2008 luvassa
Bullet For my Valentine(liput hommattu)
Kotiteollisuus(Liput Hommattu)
Soilwork(Hommaan liput)


HAPPY NEW YEAR!

Kiitos kaikille teille ketkä teitte tästä vuodesta helvetin hienon!

Tuntuu että olen järkempi pienissäPerjantai 14.12.2007 01:25

"YOU ROCK,I FUCK"Torstai 06.12.2007 17:48

Matka hesaan meni törkeen hyvin,ja yllättävän hyvin osasin pienessä känässä suunnistaa jäähallille,mexin kautta tietenkin.Ei tarttenu jonottaa sisään kuin jonkun 5min,mutta sitten se saatanan ruma vanha puppeli runkku järkkäri vei sitte mun kameran narikkaa:S.

Noo kuitenki kun päästii istumaan,nii huomattiin että perkele miten hyvät paikat oltiin saatu,oltiin ihan törkeen lähellä lavaa. Pyrotkin aina kivasti lämmitti naamaa = ).

KT aloitti koko homman Kivireki biisillä,eli saatanan hyvällä biisillä. Muutenkin KT oli ihan tulessa.Muutkin bändit olivat ihan helvetin hyviä,etenkin jäi mieleen Amorphiksen Smoke ja apulanta vetin ihan saatanan tunteella. Selvästi paras apulannan esiintyminen minkä olen nähnyt.
Mutta pankin räjäytti Hanoi FUCKING Rocks!. Siis ei perkele mike on ELÄIN,jätkä on kännissä kuin käki mutta silti saa yleisön haltuun ja vetää saatanan hyvin kaikki biisit. Hanoi on se bändi mikä on PAKKO nähdä livenä!

TV lähetys oli perseestä,missasitte melkeen kaikki parhaat palat ja se "fiilis" on korvaamaton

PS:Illan hauskin hetki oli se kun waltari yritti tehdä semmoista ihmisaaltoa,että porukka olisi kannatellut käsillään sitä laulajaa...haha vittu se pääs jonkun puol metrii eteenpäin ja sitte se tippu perseelleen lattialle:D:D

Ääni meni,kädet paskana taputtamisesta. Vitun hyvä fiilis edelleenkin

http://www.youtube.com/watch?v=EXRAWl94g_4 <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.12.2007 16:13

HESAN VALLOITUS ALKAA RÄÄÄH

I feel like räkä!<3

Jälleen taidokasta tanssia!Lauantai 24.11.2007 20:21

Kahdelta ku pääsin koulusta,lähdin sitten yhdelle oldiin. Hommahan menee siihen että aletaa kiertelee kaikkii eri baareja. Matkan varrella pelastin yhden tyypin, aika helvetin varmalta sairaala reissulta.Joku 40v vitun iso ja hullu jätkä meinas antaa kunnon turpakäräjät. Noo sitte ysin aikaa päätettii lähtee takas oldii, mutta poken mukaa olin muka liian kännissä!.

Siitä sitten tapasin osmos Cosmoksen, ja lähdettii koijarii. Siellä sitten tuli taas tanssittua vitun kovaa:D. Tuli otettuu oikee kunnolla lattia haltuu,vähän kyllä nolottaa ku tanssin siinä tanssilattialla olevassa kehikossa:D. Sitte siitä ku yritin elämääki tyylikkäävin hypätä pois,nii rypäsin ja löin pääni vitun kovaa:D.

Noo sitten tuli pilkku, ja päätettii lähtee hesessä käymää. No jonotettii siinä ihan kiltisti vuoroo ja puhuttii paskaa,sit yhtä äkkii joku koputtaa takaa päin olalle,no käännyn ja jokun vitun ihme 20v runkkari heittää tiukan oikean koukun naamaa. Siinä vaiheessa oltii cosmoksen kaa et mitä vittuu,ja alko kauhee huutaminen. No sielt tulee joku 60v vartija ja heittää meidät vittuu...

Se yhdelle meni sitten kesti about 12h:D

Heräsin äsken,ja klo 21.00 kattelee Viikatetta!!. Koht se taas alkaa RHAAAAAA

Ei vittu mikä ilta!Lauantai 03.11.2007 16:57

Mentii osmon ja sen veljen kaa illalla onnelaan. Jossain vaiheessa iltaa jouni kävi hakee tequila shotit meille,ja kaato suolat mun kätee. En sitte saatana oikee känässä tajunnu koko hommaa ja vedin suolat sitte vahingossa nenää!::D.

Loppu illasta jäin sitte juttelee jonkun 30+ venäläisen jätkän kaa. Se vaikutti ihan jees tyypiltä, ja tarjos pari lonkkuuki.. Mut sitte se vaa heittää MINÄ HALUA PANNA SINUA TÄNÄÄ!. Siinä vaiheessa lähdin vitun nopeeta ja silloin vaikutti hyvältä idealta mennä kertoo pokeille. Onnelan poket sitte kiltisti vittu heitti mut ulos!. Reilu meno joku vitun wanha homo käy iskee mua ja mut heitetää vittuu:S::S


"MÄ OON TJ!"

"OOh OOH Jotain tuli läpi"Keskiviikko 24.10.2007 01:54

http://www.break.com/index/rally-car-passenger-injured.html <---Hahaha vitun hyvä,jos et naura niin mene terapiaan...
Ps:Paras kohta noi vikat käden merkit:D

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.10.2007 15:27

Ei vittu mikä ilta eilen:S. Tuli taas todistettua että en osaa tanssia:D:D. Mut hei kettu jatkaa menoa!. Oli vaa harvinaisen vittumaista kävellä baarista himaa,vittu että oli kylmää.
Kauhee krapula:S

Ouh jeeTiistai 09.10.2007 23:05

Jeps meni sitte teoriakin koe läpi,joten mummot katsokaa kahdesti ennekuin ylitätte suojatien

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.09.2007 16:15

Perjantai:Kauhee känä,olin spidermään
Launtai:Törkee krapula,mutta kalja paranti sen. Lopputulos se että vielläkin känni päällä
Aika jees vkl