IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.09.2007 16:15

Perjantai:Kauhee känä,olin spidermään
Launtai:Törkee krapula,mutta kalja paranti sen. Lopputulos se että vielläkin känni päällä
Aika jees vkl

Homo vai hetero?Keskiviikko 19.09.2007 18:51

Ilmoitin tänää ihan läpällä kaverin Radio Rockin Homo vai Hetero hommaan,ja nyt ne perkele soitti sille:D:D. Eli tänään kaikki kuuntelee radio rockkia klo 16.10.
"Seuraavaksi osio Homo vai hetero,Henri panikoi kaverinsa olevan homo"Jee ne sano mun nimen radiossa:D:D

EDIT:
NE TEKI VIRHEEN EI SE OO HETERO:D

Vituttaako?Sunnuntai 16.09.2007 04:52

Vituttaako?. Söikö joku mulkku viimeisen suklaanpalan?. Kuulitko että sinä olet adoptoitu kongosta?. Oletko impotentti?. Jouduit ufojen raiskaamaksi?.Tai jos ei muuten vaa onnaa nii HANNU AUTTAA,jos ei muute nii se muuttaa kuvasi kuumimmaksi hotiksi paintin avulla!.


Hannu_O

Hannu_O <-- Hannu on selvästi murhaaja:S

I have found my new god

[Ei aihetta]Lauantai 08.09.2007 19:01

Tulipa taas keijoiltua oikeen urakalla...Vitun hauskaa Oli osmon kaa = )
"Kaunis sää tänään!!":DD

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.08.2007 00:54

Kilpinen kaksi vuotta sitten "viikon sairaslomalla"
http://www.corded.org/~sandfox/tiedostot/kuvia/kilpuri.gif
Kilpinen olikin yllätys yllätys saksassa MM kisoissa:D.
Tota miestä ei voi olla rakastamatta
Btw: Toi on jätkä on sitte filosofian maisteri ja kirjoittanut väitöskirjankin:P

Btw2 Nii siis toi on yks kauppiksen maikoista,jos joku ei tiennyt

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.08.2007 20:47

If You Knew What I Know
Would You Move Like You Do?
With malicious Discontent
You went about hell-bent to destroy
But did you have a reason why?
Lähettiin sitte nevalaisen kaa tonnepäi kun voitin kaks VIP-lippua nrjn jostai kisasta. Olin täs käymäs koneella ja sit nevalainen tuli jtn puhumaa ja sitten heitin sille et sil on puol tuntii aikaa olla juna-asemal jos haluu lähtee mukaa tonne, ni sehä tuli sinne nopeemmin ku minä. (puol tuntii sen takii ku jami ei päässykkää lähtee)

No hirveel kiireel sit mentii junaa ku oli 5 minsaa aikaa ettii raide ja liput ostaa, onneks kerettii sit. Matka meni rattosasti viikonlopun juttuja kerroskellessa. No tultii sit pasilaa ni sielki sit pienel paniikil etittii oikeeta raidetta mikä veis sinne espoosee sit. Onneks seki löydettii sit.

No saavuttii johku espoon kilo-nimisee kaupunginosaa. Katteltii et voi vittu eihä tääl oo mitää taksitolppii ku näky vaa siwa ja kaikkee tyhjää. No nevalainen soitteli sit jollekki ja saatii sit lopulta hommattuu espoon taksien numero. Siin sit ooteltii ja vetelin lonkeroo jonku kilon seurakuntatalon eessä haha.

No siin sit sain hyvän fiiliksen päälle ja taksi sit lopulta saapu paikalle ja pääsimme vihdoin tuonne länsiauto areenalle. Kun VIP-vieras olin niin tietenki meille oli sit oma ovi siellä mis ei ollu jonoa toisin kun pääovilla.Ja ei ees ite ehtiny avata ovea,kun pukumiehet avas ne meidän puolesta. Saatiin siitä sitten vipit kaulaan ja parit drinkkiliput. Ja kun aikasessa saavuttiin sinne paikalle niin kerettiin varaamaa loistavat paikat siitä. No sit vaa ruokaa hakee ja lonkero ruokajuomaks. Siin sit kateltii ympärille et näkyykö julkkiksii ni ekana silmää pisti tää Jarkko Nieminen ja sitte vähänajan päästä nähtii myös Jyrki69. Jyrkill' oli helvetin seksikäs blondi seurassaan

No Anna Abreu sitte avas tän konsertin ja aloin olemaa kyl siin vaihees jo pienes hiprakas ku oli jo drinkkiliput juotu ja viskit. Harmi ku Annaa ei vipissä näkyny ku oisin niin halunnu sen nähä.<--Nii mäki<3

Sit siin esiinty jotain random-bändei mitä en ees sillee kuunnellu.(Wrekking queens oli aika jees,Sunblokilla oli hot ass tanssijoita) Kateltii taas ympärille ja huomattii pöydän päässä meistä Jani Sievinen. No nevalainen halus nimmarit mennä pyytämää (otti toistaiseksi ainooseen työtodistukseensa nimmarit, järkevää :D,samat tein sipelle)<-- Kännissä se kuullosti niin hyvältä idealta .niin aattelin et perkele otetaa kuvat sitte kans. Janiki oli siin jo pienis ja tavattii ja juteltii sen kaa viel monta kertaa sen illan aikana.

Olin pihalla käymässä niin nevalainen soittaa hätäsee et "NYT NOPEE TÄNNE APULANNAN JÄTKÄT ON TÄÄL" no menin sit mahollisimman nopee sinne ni sipe oli viel onneks siel. Toni oli just kerenny lähtee bäkkärille, perkele. No sipen kaa siin sit juteltii pitempiki tovi illan keikasta ja kaikesta muustaki. Sil oli siin jotain kauniita naisia (anna eriksson), mitkä nevalainen sit lopulta karkotti ja sipee mahto vituttaa.(Ei sipee vituttanu ku heitin sille parit vinkit,sanoimpa muuten samalla että pantavan näkönen blondi oli sen vieressä. Myöhemmin tajusin että heitin sipelle legendaa Anna Eriksonista:D) Sipe oli kyl tosi loistava tyyppi ku jakso jäädä siihen juttelee meiän kaa.<-- Ja tottakai halasin sitten sipee,kun kuulin että hän tykkää BFMV bändistä:P

No sit oltii nevalaisen kaa siin jo aika päissää kunnes lopulta illan viimenen artisti, Apulanta alotti settinsä. Säntäsin nopee kentälle siihen lavan etee kattoo ja ottaa kuvia. Oli aivan loistava setti.<- Aika jees setti tosissaan,tosin suurimman osan ajasta puhuin Soneran Markkinointi päällikön kanssa,sillä oli ruma muija:S

No siin sit koko homma loppu ni lähettii hallist menee ja katoin et ilmaisbussit helsinkii oli jo lähteny ni kysyin silt espoosee menevän bussin kuskilt et meneeks joku viel hesaa ni se osotti sitä jotain linkkua siin ni menin sit kolkuttelee ovii ku se oli lähössä ja se sit avas oven. Siel oli jotain vipvieraita bussi täynnä ja yritettii sil sit päästä hesaa. Ei onnannu ja olin sen verta jo humalas et meinasin alkaa tappelee sen jonku jätkän kaa ku se tuuppas mua. En tiiä pinna palo mut onneks ei sit mitää.<--- Oli muute aika lähellä ettei tosta tilanteesta syntyny mitää vakavempaa:D. Jeps ja tosissaan pöllittiin se taksi millä mentiin hesaan:D. Joku tais takana sanoo et mitä vittuu noi menee meidän taksiin:D

No taksireissuksihan se sit meni. Ajeltii hesaa asti sil taksil. Tultii sit juna-asemalle, ostettii liput ja mentii pelailee konetta. Ku siin humalas pelailin ni emmä sit ehkä ihan täysin tajunnu ku tuplailin kaikkia voittoja. Ja oho sielt alko kilisee kolikkoi ni olin jonku 9€ voiton tuplannu 36€ asti, mikäs siinä.

No sit mentii junaa nevalaisen kaa ni olin vissii niin puhelias siinä ni konna ei tajunnu tarkistaa lippuja ja päästii opiskelijahinnal haha. Ja just siin vieres olevilt likoilt otti tuplat ku ei ollu jotain oikeeta opiskelijakorttia. No siin junas sit jotku yritti nukkua, mut ei siit tainu mitää tulla ku oltii nevalaisen kaa kummatki aika perseet ja juttua riitti. Siit penkinraosta näki just hyvin sinne vastapuolelle ni kattelin ku joku likka siin yritti vetää sikeitä ja katto aina pahasti ku nevalaisen kaa siin juteltii.


Mut aivan loistava reissu kaikenkaikkiaan. Kiitos siitä nrj:lle ja Turuselle, :D

PerjantaiLauantai 11.08.2007 20:11

Veli hehkutti viikon että pääsee katsomaan KT'tä ja vittuili kun mulla ei ollut ikää mennä katsomaan.

No mitens kävi?

Veli lähti himaan umpikännissä ja vaatteet oksennuksen peitossa ennen kuin KT ehti edes alkaa soittamaan. Ja minä ihmeen kautta bongasin Hongiston ja Hynysen kaupungilla. Helvetin mukavia jätkiä oli,ehti jopa jäädä juttelemaan paskaa = )

Täydellinen ilta

[Ei aihetta]Perjantai 10.08.2007 04:21

Saanko olla kiraffi sun savannilla?
"Bano"

[Ei aihetta]Tiistai 31.07.2007 03:12

Turtsin kanssa legendaarinen keskustelu

"Ei se oo mahdollista,jos nenään ainakin mahtuu sormi"

Tajuttiin samalla että olen käynny Amazonin synkimmissä luolastoissa..Villi veikkaus 4-10v päästä sieltä luolasta nousee mailmaan Tarzan. Tarzanin ilmestymisen aika riippuu siitä,koska seuraava hullu/Känninen tutkimusmatkailija uskaultuu luolaan sisään. .Viidakko veitsi on tärkeä muistaa ottaa mukaan että pääsette ainakin minua pidemmälle.sillä viidakko on helvetin iso siellä . Myös sisäänkäynti aukon löytäminen vie oman aikansa,ellei ikuisuuden.