IRC-Galleria

Ödeema

Ödeema

www.facebook.com/odeema

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

VIA-SYNDROOMAKeskiviikko 27.03.2013 16:53

VIA-SYNDROOMA meinaa pakon omaista tarvetta lähteä tien päälle ja kokea uusia asioita. Teimme siitä videon

Roskildeen lähtevä Pää Kii juhli Femmagaalassa. Teemu Bergmanin kipparoima yhtye vei kotiin parikin pystiä Helsingin Virgin Oilissa juhlitusta Femmagalaasta – eikä mitä tahansa palkintoja vaan kenties ne tärkeimmät, eli tuomaristoraadin myöntämän Femma-Femman ja Yleisö-Femman.

Ödeema nähdään samoilla lauteilla tämän hetken Suomi-Punkin valtiaan kanssa Kuopion Henry`s Pubissa 14.03.2013! Siitä on tulossa hieno ja mahtava ilta, voimme sen taata! Seuraavana iltana Henry`s Pubissa soittaa Disco Ensemble, pitäisiköhän viettää pidempi tovi Savossa?

Punk-rock elää ja voi hyvin!

Ödeema raivasi tiensä Rock-SM Finaaliin!Keskiviikko 17.10.2012 03:48

Kilpailun huikeaan finaaliin on valittu yleisö- ja tuomariäänten perusteella 6 finalistia! Ödeema osallistui toukokuun lopussa Rockin suomenmestaruuskilpailuun lähettämällä alkukarsintaan uunituoreen ja kilpalua varten äänitetyn kappaleen Tyttö nimeltä Hope. Kappale pääsi alkukarsinnasta 217 bändin joukosta semifinaaliin, jossa yleisö ja tuomaristo sai äänestää omaa suosikkiaan. Ödeeman pojat tipahtivat tuoliltaan kuultuaan, että heidät on valittu finaaliin. Huikeaa! Tämä on mahtavaa! Ödeema kiittää kaikkia äänestäneitä isosti!

Rock-SM sivustot löydät osoitteesta www.rocksm.fi

Vielä ehtii vaikuttaa!Torstai 11.03.2010 21:13

http://www.suomalaistasisua.fi/sisullastagelle/bandilista/bandisivu?bid=12954308 Äänestäkää ja Ödeema Negativen lämppäriksi nosturiin keikalle oheisesta linkistä!!! Ödeema toivoo teidän tukeanne ja ääniä! Tuen annatte vain muutamalla klikkauksella. Muistakaa vahvistaa äänenne sähköpostilla. Mainoksia ei pitäis tulla. Eli äänestäkää meidät keikkailemaan! ROCK ROCK!
Äänestämässähän voi ja on suotavaa käydä kerran vuorokaudessa ;)
Ödeema kiittä tuestanne :)

Ödeema nosturiin!Torstai 04.03.2010 21:25

http://www.suomalaistasisua.fi/sisullastagelle/bandilista/bandisivu?bid=12954308 Äänetäkää Porvoo ja Ödeema nosturiin keikalle oheisesta linkistä!!! Ödeema toivoo teidän tukeanne ja ääniä! Tuen annatte vain muutamalla klikkauksella. Muistakaa vahvistaa äänenne sähköpostilla. Mainoksia ei pitäis tulla. Eli äänestäkää meidät keikkailemaan! ROCK ROCK!

Tällä hetkellä pidetään piikkipaikka joten pidetään se jatkossakin! Ja äänestämässähän voi ja on suotavaa käydä kerran vuorokaudessa ;)

Ödeema kiittä tuestanne :)

« Uudemmat - Vanhemmat »