IRC-Galleria

änjj

änjj

nothing special really.

hei kiva poika, lue tää!Sunnuntai 22.08.2010 03:21

no voi vittu.

oikeesti, mä en ymmärrä miks mun pitäs aina olla se joka aina tekee alotteen joka asiassa? Eikö joskus vois vaan sillai hassusti kivasti käydä niin, että poika haluis myös mahdollisesti tutustua muhun ja alottas keskusteluja ja kysyis mun numeroa ja sitte tavattais jossain uudestaan ja oltas kauheen rakastuneita ja kaikki ois vaan niin hiton hienoo?
No ei ku mun pitää aina olla se joka ottaa yhteyttä ja oikeesti voin kertoo, että on niiin tuskastuttavaa ku se toinen vielä vaikuttaa siltä, ettei sitä kauheesti kiinnosta, mutta kun mä tykkään siitä, enkä haluis antaa vaan olla, mutta pakko kai se on.

ja nyt vielä angstaan tästä jonneki galleriaan? mitä helvettiä? : DDD

(okei, oikeesti vaan toivon, että se jätkä kävis lukeen tän ja jotenki kummasti tajuais, että tarkotan sitä. Asiaa ei toki auta yhtään se, että se ei oo koskaan käyny kai ees kattoos mun kuvia eikä se varmaan oo niin kiinnostunu, että jaksais ees alkaa ettiä. Eikä olla ees nähty ku kerran ja sanoinkohan sille sanaakaan? EIKU SANOIN. mutta siis niin. Ja se oli vielä kännissä, ties vaikka se on unohtanu mut! NIIIIIH. mut hei, ihmeitä tapahtuu. kai. joillekin ainakin.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.