IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ROADRACINGSunnuntai 30.03.2008 20:04

Vihdoin tuli taas Roadracingia. Kyllä tuo pienin luokka on nykyään tosi kuivaa katsottavaa. Nyt kun itselle on tullut vähän ikää lisää, niin ei enää oikein jaksa kiinnostaa seurata kun jotkut 15-vuotiaat pikkupojat, jotka näyttää ihan 12-vuotiailta, riehuu ympäri rataa... Talmis ei sentään ole mikään pikkupoika ja voisinkin häipyä varhaiseläkkeelle... Tänään tuskaa ei kestänyt kauan, kun Talleron pyörään tuli joku tekninen vika (taas) ja se oli sitten siinä. Heehee! x). Nyt Gaapori tietää miltä Pasinista tuntui viime vuonna. Voittoon ajoi ei-enää-pikkupoika Corsi ja teiniosasto valloitti kolme seuraavaa sijaa: 2. Terol 3. Smith 4. Bradl. Ajo Motorsportin di Meglio oli vasta yhdeksäsä ja tallikaveri, joka on vissiin Aegerter, oli seitsemäs. Gadea meni nurin... :(
Varttilitraisissa nähtiin kunnon vääntöä. Loppuhuipennus tosin vähän lässähti, mutta eipä se mua haittaa. Luin jostain lehdestä, että tänään oli Kallion sadas GP, mutten ole varma oliko se... No, anyway, Mikalla oli jotain probleemaa takarenkaan kanssa, eikä pysynyt kärkikaksikon vauhdissa. Onnetar oli tällä kertaa viimeinkin Kallion puolella. Ensin Kalliota hiillostanut Lüthi meni nurin ja sitten voitosta kynsin ja hampain taistelleet Bautista ja Simoncelli osuivat viimeisellä kierroksella yhteen ja päätyivät hiekalle. Onneksi pojat eivät kolarin jälkeen hakanneet toisiaan, vaan tyytyivät halaamaan. Niin sitten kävi, että Mika sai voiton ja yhdeksän ylimääräistä pistettä lahjaksi. :) Sitten kun herra kakkonen tuli maalilinjan yli olin ihan, että mitä hemmettiä. Mä luulin, että Pasini oli siellä jossain viidennen sijan huonommalla puolella, mutta olikin toinen! Selvä. Joko Pasinin hiukset ei ole ehtinyt kasvaa tai Mattia itse ei ole antanut niiden kasvaa... Höh, mulla on ikävä sitä pehkoa. Pehkojen kuningas on edelleen Simoncelli... Voi herra jestas, eikö sillä ole peiliä?! Takahashi oli Hondalla kolmas ja Mikan tiimikaveri Aoyama neljäs. On se mukavaa, kun tässä luokassa ei ole ketään kusipäätä (ainakaan vielä), niin pystyy nauttimaan kunnolla kisasta. :) Mikäköhän siinäkin on, etten piikeissä tykännyt Bautistasta yhtään, mutta nyt se oikein kiva... :) Kallion on kahden kisan jälkeen MM-kakkosena Pasinin perässä.
Motogp-luokan kisa meni paremmin kuin odotin, hyvä, hyvä. Stoner harrasti motocrossia mieluummin kuin pysytteli asvaltilla. x) Hehheh... Kisaa dominoi Dani Pedrosa alusta loppuun. :) Rossi aiheutti viimeisellä kierroksella sydämen tykytyksiä, mutta sai onneksi pidettyä sen saakelin Lortsun takanaan... Dovizioson sadas kisa ei mennyt ihan parhaalla mahdollisella tavalla. Viimeisessä mutkassa tuli yritettyä, mutta yritykseksi jäi. :( Voihan Marco, Marco... Ei taida tästäkään kaudesta tulla mitään. Voittoon ajoi siis Pedrosa, Rossi oli toinen ja Lorenzo.....kolmas.... Dovi oli vasta kahdeksas :( ja de Angelis neljästoista :( Stoner oli muuten oli 11. x) ja tallikaveri Melandri 12. :( Voi, voi. Pedrosa on MM-kärjessä ja saa luvan voittaa sen!

Formula 1:n seuraava GP ajetaan Bahrainissa 6.4.08 ja
Roadracingin seuraava GP ajetaan Portugalissa 13.4.08.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.