IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ROADRACINGSunnuntai 13.04.2008 22:13

Kisat tuli tänään vähän metkassa järjestyksessä, niin kuin vissiin aina Portugalissa. Ensin ajettiin 250cc ja Kallio lähti ruudusta 4. Bautista ja Simoncelli meni menojaan ja Mika taisteli kolmannesta sijasta Pasinin, Takahashin ja Aoyaman kanssa. Letkaan liittyi myös Lüthi ja Kallion pääsi karkuun. Bautistalle ei kukaan voinut mitään ja Kallio ajoi takaa Simoncellia. Aoyama tuuppasi Pasinin pihalle. :( Maalisuoralla Mika tuli rinnalle ja olisi ollut toinen, mutta Marcopoika pisti ovet kiinni ja osuminenhan siitä seurasi. Kyllä Mikaa vähän ketutti tilanteen jälkeen. 1. Babyface Bautista 2. Simoncelli <-- parturiin!!! 3. Kallio ja sen myötä MM-johtoon! :D
Motogp:ssä tuli vettä, muttei sitten tullutkaan ja tuli taas. Kuivalla kuitenkin ajettiin koko kisa. Rossi oli jo mun mielestä ajamassa voittoon, mutta jotain tapahtui... Lore pääsi kärkeen ja Pedrosa oli vajaat 2 sekuntia perässä. Dovizioso oli ajamassa hienoa kisaa alkuvaiheessa, mutta kaatui neljänneltä sijalta. :((( Heti perään kaatui Hayden, niin ikään nelossijalta. Dani ei valitettavasti saanut Lorea kiinni, joka sai taas rutkasti lisää nestettä päähän... Rossi ajoi kolmanneksi. De Angelis pääsi maaliin sijalla 11 ja Melandri oli 13. :( MM-kärkeä jakavat Pedrosa ja Lorenzo. Ja tämä vuosi on Pedrosan vuosi, **rkele!
Piikeissä mentiin kovaa ja jotkut meni nurin... Voittoon ajoi taas vanhempaa kaartia edustava Corsi ja pikkupojat seurasi perässä järjestyksessä Olive (en kyllä tiedä kuuluuko teiniosastoon...ehkä ei), Terol, Bonsey ja Webb. Kyllä harmitti Talmacsia taas... Hehhehee! x) Oli vasta kuudes! Meni maalisuoralla di Megliosta ohi... >[ Gadea oli vasta yhdeksäs. :( MM:ää johtanee Corsi.

Formula 1:n seuraava GP ajetaan Espanjassa 27.4.08 ja
Roadracingin seuraava GP ajetaan Kiinassa 4.5.08.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.