IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

JustSunnuntai 12.10.2008 15:15

"Toro Rosson Sebastien Bourdais sai formula ykkösten Japanin GP:n tuomaristolta kisan jälkeen 25 sekunnin aikarangaistuksen. Rangaistus pudotti ranskalaisen kuudennelta sijalta kymmenenneksi.

Rangaistus johtui tilanteesta, jossa Bourdais palasi 50. kierroksella tekemänsä varikkokäynnin jälkeen radalle. Hän ajoi ykkösmutkaan sisälinjalla samanaikaisesti, kun Ferrarin Felipe Massa meni ulkokurvin puolella. Autot osuivat yhteen ja Massa pyörähti. Tuomaristo laittoi syyt kolarista Bourdais'lle.

Massan kannalta Bourdais'n rangaistus merkitsi nousemista kahdeksannelta sijalta seitsemänneksi. Näin hän sai MM-sarjan kärkimiestä Lewis Hamilton kiinni yhden lisäpisteen verran. Hamiltonin johto Massaan on nyt 5 pisteen suuruinen, kun kaudesta on kaksi osakilpailua ajamatta."


On se hyvä, että tuomaristo noudattaa sääntöjään! Sehän sanoo, että jos tapaus EI OLE viiden viimeisen kierroksen aikana ja päätös tulee vasta kisan jälkeen, rangaistus on LYHYEMPI aikarangaistus tai 10 lähtöruudun pudotus seuraavaan kisaan. Reilu peli! Tuo tilanne ei todellakaan sattunut viidellä viimeisellä kierroksella.
No, tämän kauden rangaistukset on muutenkin ollut välillä niin käsittämättömiä, etten kyllä yhtään ihmettele...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.